"Man kan ikke sige Værum GF uden også at sige Thilde Pedersen."

Sådan lød en del af begrundelsen for, at den frivillige ildsjæl, Thilde Pedersen, blev indstillet til DBU Jyllands Hædersemblem efter mere end 33 års tro tjeneste i Værum GF.

Derfor var det også helt fortjent, at Thilde Pedersen fik overrakt anerkendelsen på en generalforsamling i Værum GF, og hvor hun ved selvsamme lejlighed gav stafetten videre.

Til at overrække prisen var bestyrelsesmedlem i DBU Jylland Region 3, Rasmus Johansen.

En ildsjæl takker af

Thilde Pedersen startede i november 1989 sit frivillige engagement i den lille klub uden for Randers. Som både menigt bestyrelsesmedlem, formand og kasserer, har hun været med til at udvikle foreningen til der, hvor den er i dag.

I indstillingen fra nuværende bestyrelsesformand, Hans Jørgen Larsen, lød det også:

"Thilde kender alle og har netværk med alle i området og har desuden haft et tæt samarbejde med rigtig mange i Randers Kommune, DGI og DBU og mange sponsorer. Hun er altid med på nye tiltag, men holder også fast ved gamle traditioner, og så husker hun som en elefant."

DBU Jyllands Hædersemblem

Hvem kan indstilles?

Ledere og trænere, der har gjort sig særligt fortjent ved deres arbejde for fodbolden inden for DBU Jylland eller DBU Jyllands klubber i normalt min. 20 år, og som tidligere har modtaget DBU Jyllands Sølvemblem.

Selvom Thilde Pedersen har valgt at takke af, kan hun alligevel ikke helt slippe Værum GF. Således fortsætter hun stadig i en rolle i klubbens sponsorudvalg.