DBU Jylland byder i dag velkommen til to nye medarbejdere.

Rasmus Stenild, 37 år, bliver en del af DBU Jylland Udvikling, hvor han som fodboldfaglig rådgiver bl.a. skal arbejde med adaptiv læring i træneruddannelserne (hvor spørgsmål og svar former sig efter brugerens vidensniveau).

Der er tale om en halvtidsstilling i DBU Bredde-regi – altså opgaveløsning på fællesskabets vegne, på tværs af alle lokalunioner. Derudover vil han være halvtidsansat i DBU Brøndby med andre opgaver.

Rasmus er UEFA A-licenstræner, har en diplomgrad i ledelse og kommer med knap 20 års fodbold-erfaring som både fodboldleder og -træner i rygsækken. Han har bl.a. varetaget funktioner i Skovbakken (nu VSK), AGF, AC Omonia Nicosia (Cypern), Holbæk og senest i Viborg FF, hvor han var talentchef.

Rasmus vil have DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst som sin primære arbejdsplads.

Et aktivt foreningsmenneske

Julie V. Horsted, 20 år, er også nyt ansigt i DBU Jylland Udvikling, idet hun tiltræder en stilling som barselsvikar for uddannelseskoordinator, Peter Hansen.

Hun vil fra begyndelsen blot være tilknyttet nogle få timer om ugen, da hun p.t. går til eksamen på Handelsgymnasiet. Men fra den 7. august og frem til medio november vil hun være på fuld tid, med kursusadministration som sin primære opgave. Julie er et meget aktivt foreningsmenneske og har bl.a. også modtaget Region 3’s Unglederpris for sin store frivillige indsats.

Hun er trænerudannet på både C1 og C2, har gennem fem år trænet drenge og er p.t. cheftræner for U16 drengene i FB Fodbold, hvor hun også er børneudviklingstræner. Derudover har hun bl.a. uddannet sig som dommer.