Julie Vestergaard Horsted gør lidt mere for sin fodboldklub end de fleste af sine jævnaldrende. Ikke nok med at hun er spiller i klubben og hjælper til, når der er brug for en træner.

Nej, 19-årige Julie er også uddannet træner med UEFA C2 på cv’et og har rollen som børneudviklingstræner, hun har dommerkort, og så giver hun endda også et nap med i bestyrelseslokalet.

For dette imponerende, frivillige engagement modtog Julie Vestergaard Horsted fra FB Fodbold onsdag aften DBU Jylland Region 3’s Unglederpris. Det skete på regionens årsmøde på Hotel Pejsegården i Brædstrup, hvor hun fik overrakt prisen foran 133 klubledere fra de østjyske fodboldklubber.

Stor indsats for børnefodbolden
I indstillingen til prisen roses Julie Vestergaard Horsted for sin synlighed i klubben og for sin store indsats for specielt børnefodbolden. Det lyder blandt andet:

- Hun er klubbens børneudviklingstræner og har ansvaret for at sikre, at alle klubbens børnespillere har et godt miljø at udvikle sig i. Det gør hun fantastisk!

Julie Vestergaard Horsted har også stået for at arrangere rekrutteringsforløbet ”UEFA Playmakers – Inspired by Disney”, hvor de yngste pigespillere inviteres ind i fodbolden via leg og historiefortælling fra Disney-universet.

- Hun afviklede det i håb om at få flere piger til at spille fodbold i klubben, og det er blot et af eksemplerne på, hvor initiativrig hun er, understreges det i indstillingen.

Hjælper til i bestyrelseslokalet
Men det er ikke kun børnespillerne, der nyder godt af Julies evner som fodboldfrivillig. Hun har også været træner for både U14/U15 og U16/U17, hvor hun lagde et stort arbejde i at fastholde de relativt få spillere, og med hendes gode planlægning lykkedes det at få gennemført turneringen. Derudover er Julie Vestergaard Horsted lykkedes med at rekruttere trænere til at hjælpe på holdene.

Endelig hjælper hun til i bestyrelseslokalet, hvor hun blandt andet har taget ansvaret for en fornyelse af klubbens politikker for samvær, alkohol og rusmidler.

Og ja, Julie får skam også tid til at selv spille fodbold.

DBU Jylland Region 3’s Unglederpris går til en ung person under 25 år, som har stor betydning for sin klub. Med prisen følger en t-shirt samt billet til en valgfri landskamp på dansk jord.

Stort tillykke!