Sommerferien er over os, og det betyder samtidig et gensyn med DBU eFodboldskolerne. I år er det Nordjylland, der lægger joystick til begivenhederne, som finder sted i uge 31 og 32.

I samarbejde med Klokkerholm IF, PV81 (Poulstrup Vrejlev Sport 81) og Aalborg Freja, tilbyder DBU eFodboldskolerne to uforglemmelige sommerferiedage fyldt med FIFA-tricks, fodbold og nye venskaber.

På eFodboldskolerne kombinerer vi FIFA-træning og fodbold på en unik måde, og det vækker stor begejstring hos klubberne: 

- Vi vil rigtig gerne have så mange børn og unge som muligt til at være en del af foreningslivet - uanset aktiviteter. Vi ved, at eFodbold er populært og noget, vi overvejer at arbejde videre med i vores forening. Så da vi fik muligheden for at afholde en eFodboldskole hos os, hvor der udover FIFA, også er fokus på fodbold og fællesskab, synes vi, det er et forsøg værd, fortæller Janne Hostrup Sørig fra Klokkerholm IF.

Gustav Vernal fra Aalborg Freja tilføjer:

- I en fodboldklub som Aalborg Freja, hvor en masse børn og unge har deres daglige gang, er det vigtigt, at vi hele tiden er opmærksomme på, hvilke aktiviteter vi kan tilbyde vores medlemmer udover fodbolden. Vi håber også at tiltrække nye medlemmer og vise dem, hvad foreningslivet kan byde på. På eFodboldskolen kommer fællesskabet, glæden ved spillet og lysten til at blive bedre i centrum, og det er værdier, som vi som fodboldklub kan bakke 100 procent op om.

Nykåret danmarksmester i FIFA lægger vejen forbi
Tidligere i år blev eSuperligaen afgjort, og her var det Esbjerg fB med Lasse Bækkelund på holdet, der løb med guldet.

Og netop Lasse Bækkelund har en hilsen til alle, der overvejer at tage på eFodboldskole i Nordjylland i sommerferien:

eFodboldskolerne er for alle uanset niveau
Uanset om du er en erfaren FIFA-spiller eller nybegynder, vil vores erfarne eFodboldtrænere og fodboldtrænere sørge for, at alle får en sjov og lærerig oplevelse på eFodboldskolerne.

Udover træning i FIFA og fodbold, vil der også være fokus på den mentale del af spillet, hvor deltagerne vil lære at håndtere modgang og øge deres koncentrationsevne.

Så skynd dig at tilmelde dig DBU eFodboldskolerne hos enten Klokkerholm IF, PV81 eller Aalborg Freja, hvor vi garanterer to fantastiske dage med FIFA, fodbold og masser af sjov.

Vi garanterer, at du får en uforglemmelig oplevelse med hjem!

Praktiske oplysninger

  • Dato og sted:
    • PV81:  Torsdag d. 3. - fredag d. 4. august 2023, klokken 09.00-15.00 (begge dage), Poulstrup Skolevej 5, 9760 Vrå
    • Aalborg Freja: Mandag d. 7. - tirsdag d. 8. august 2023, klokken 09.00-15.00 (begge dage), Vestre Fjordvej 15, 9000 Aalborg
    • Klokkerholm IF: Mandag d. 7. - tirsdag d. 8. august 2023, klokken 09.00-15.00 (begge dage), Hellevadvej 6, 9320 Hjallerup
  • Pris: 650 kroner pr. deltager

Har du spørgsmål?
Kontakt:

Henrik Selch Web
Projektleder Henrik Selch