28 jyske hold konkurrerede i spændende finalekampe og intense gruppespil, da de Jyske Mesterskaber i eFodbold 2023 løb af stablen den 16. december i Aarhus.

Og det blev en begivenhedsrig dag for eFodboldsamfundet i Jylland.

Børn, unge og voksne delte deres lidenskab for fodbold og eFodbold på en dag, hvor der blev dystet i følgende kategorier:

  • U8-U12 Drenge/Piger (årgang 2012-2016) Vindere: (ikke med resultater)
  • U13-U16 Drenge/Piger (årgang 2008-2011) Vindere: Starup UIF
  • U17+ Drenge/Piger (årgang 2007 og ældre) Vindere: Vorup FB

Starup UIF trak det længste strå i finalen mod Sunds IF i kategorien U13-U16, mens Vorup FB triumferede over B52 fra Aalborg i kategorien U17+.

De stolte finaledeltagere og vindende hold fik efter de sveddryppende finalekampe i et tætpakket auditorium på Søndervangsskolen i Viby J overrakt flotte eJM23-fade og præmier.

Præmieoverrækkelsen blev kyndigt varetaget af DBU Jyllands formand, Bent Clausen samt rådmand i Aarhus Kommune, Mahad Youssuf.

Kurs mod DM i marts
De fire finalister samt de fire bedste ”runner ups” kvalificerede sig tilmed DM i eFodbold, der finder sted i marts på Odense Stadion.

- Vi deltog med fire hold fordelt med tre hold i U13-16-kategorien og ét hold i U17+-kategorien. Det lykkedes dog kun for ét af vores hold at kvalificere sig til DM i marts. Men for os, handler det i lige så høj grad om at deltage og give vores unge fodbold- og efodboldspillere nogle oplevelser med i bagagen, fortalte Mathias Hammer Friis, der er Sportskonsulent i Sunds IF umiddelbart efter finalerne

Glad og stolt værtsklub
Jesper Knudsen fra Søndervangsskolen og værtsklubben BK 22 var glad for, at alt forløb som det skulle i forbindelse med JM:

- Vi er i BK 22 stolte af at have været vært for dette mesterskab, hvor vi har kunnet vise fodboldklubben, Søndervangsskolen, og vores lokalområde frem på fornemmeste vis. Frivillige sørgede for forplejningen, og spillerne fik en unik mulighed for at vise deres færdigheder og passion for eFodbold frem på deres egen hjemmebane, forklarede Jesper Knudsen efter begivenheden.

Henrik Selch, der er projektleder og eFodboldkonsulent i DBU Jylland, var også godt tilfreds med afviklingen af mesterskabet:

- eJM har vist, at jyske fodboldklubber nu har endnu et fedt tilbud til lokale fodboldglade børn, unge og voksne. Klubberne kan nemt engagere sig i eFodbold og deltage i store stævner som eJM og eDM og dermed udvide antallet af klubbens medlemmer.

Nysgerrig på eFodbold?
For gratis tips og tricks samt konsulentbistand til at starte eFodbold op som tilbud i din egen klub, kontakt:

Henrik Selch Web
Henrik Selch
Projektleder DBU Bredde eFodbold 40231790

Nedenfor kan du se et udpluk af JM 2023 i billeder: