Morten Randløv har hele livet haft fodbold som sin tro følgesvend. Det makkerskab får nu et ekstra energitilskud, da den 46-årige horsensianer i dag starter en ny tilværelse som direktør for DBU Jylland.

Han startede fodboldkarrieren som barn i Gødvad GIF, og med tiden tog han springet fra bredde til elite og blev divisionsspiller i blandt andet Silkeborg IF og AC Horsens. Efterfølgende har han været involveret i fodboldverdenen som frivillig i Hovedgård IF, både som træner og som bestyrelsesmedlem.

Den nye direktør kommer fra en stilling som centerchef på Ungecentret Skanderborgvej, hvor han i tæt på seks år har været leder for 270 medarbejdere. Han overtager chefposten efter Ove Lyhne, der efter eget ønske har valgt at fratræde stillingen.

Vi har stillet Morten Randløv tre spørgsmål her ved indgangen til det nye job:

1. Hvad ser du mest frem til med det nye job?

- Jeg ser frem til rigtig mange ting. Overordnet set glæder jeg mig til at møde de passionerede medarbejdere og alle de frivillige, som jeg skal arbejde sammen med. Jeg ser også frem til at få et mere dybdegående indblik i organisationen og glæder mig til at påtage mig ansvaret med at præge breddefodbolden på et overordnet niveau.

Blå bog, Morten Randløv

Alder: 46 år
Familie: Gift og har tre børn
Uddannelse: Uddannet pædagog, samt diverse lederuddannelser
Tidligere job: Centerchef på Ungecenteret Skanderborgvej under Aarhus Kommune
Fodboldkarriere: Gødvad GIF, Silkeborg IF og AC Horsens
Frivilligkarriere: Børne- og ungdomstræner i Hovedgård IF, samt medlem af hovedbestyrelsen

2. Hvorfor giver det mening for dig at arbejde med netop fodbold?

- Det er bare en passion, der har fulgt mig, siden jeg var lille og hele vejen gennem min karriere. Min familie går op i fodbold, vi taler meget om fodbold derhjemme, så det giver kun mening for mig. Nu kan jeg så kombinere mine to store interesser, ledelse og fodbold, i et drømmejob for mig.

3. Har du nogle indsatsområder, dit hjerte banker ekstra meget for?

- Hele børneområdet ligger mig meget på sinde. Vi skal fortsat sikre, at der er nogle stærke miljøer for børn og unge med plads til alle dem, der vil have det sjovt med at spille fodbold. Jeg vil arbejde videre for, at de yngste skal have det bedst mulige fodboldmiljø.

- DBU Jyllands arbejde med de kommunale aktører i velfærdsalliancerne har et kæmpe potentiale. Fodbolden rummer så meget, ikke mindst fællesskab og sundhed. Vi kan være med til skabe indhold for alle mulige grupper af sårbare.

- Og så har jeg en ekstra lille kæphest. De spillere som har været omkring et elitemiljø og som i første omgang ikke kommer gennem nåleøjet, dem må vi ikke miste, når de bliver sorteret fra. Jeg har i min tid som blandt andet træner set flere i den situation, og dem vil jeg gerne være med til at samle op igen og arbejde for at fastholde i fodbolden.