Det traditionsrige trænerseminar i Vildbjerg vender tilbage i 2024, og det vil foregå over tre onsdag aftener og vare tre timer pr. gang. Du vælger således selv, om du vil tilmelde dig ét eller flere. Temaerne er forskellige fra gang til gang.

Målgruppen for seminarerne er trænere for ungdom og senior.

Seminarerne finder sted i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Allé 6, 7480 Vildbjerg, den 17., 24. og 31. januar i tidsrummet 17-20.

Optjen refreshment til din licens

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener tre refreshmentpoint til opretholdelse af licensen pr. seminar. Ved deltagelse på alle tre optjenes ni point.

Landskampsrekordholder og divisionstrænere holder oplæg

Den første oplægsholder er Anders Jensen, der til dagligt er cheftræner for Skive IK i 2. Division. Under temaet "Den funktionelle træning af afslutningsspillet", giver han gode råd i forhold til at skabe de bedste betingelser for spilleren i afslutningsfasen.

Andet seminar er med Aarhus Fremads cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, som vil fortælle om "Den boldbesiddende offensive spillestil". Her bliver der særligt fokus på den offensive fase 1 med højt pres.

Landskampsrekordholder for Kvindelandsholdet og nuværende DBU Talenttræner, Katrine S. Pedersen, slutter Vildbjerg-seminarerne af med et indblik i at skabe overtal i spillet og udnytte det til fulde.

17. januar - Anders Jensen, Skive IK

Anders Jensen er cheftræner for Skive IK i 2. Division.

SEMINARETS TEMA: Den funktionelle træning af afslutningsspillet

Anders Jensen vil dele sine idéer til ”Den funktionelle træning af afslutningsspillet” med tanke på at træne holdet i at skabe de bedste betingelser for spilleren, der kommer til afslutning.

Han vil kigge på, hvordan vi undgår at træningen bliver for formelt- og skabelonpræget og hvordan vi skaber spilnære og funktionelle øvelser i afslutningsspillet, som spillerne vil kunne genkende i kampene.

Foto: Skive IK - Jan Sand Photo

Anders Jensen Skive IK

24. januar - Morten Dahm Kjærgaard, Aarhus Fremad

Morten Dahm Kjærgaard er cheftræner for Aarhus Fremad i 2. Division.

SEMINARETS TEMA: Den boldbesiddende offensive spillestil

Med udgangspunkt i Aarhus Fremads offensive spillestil vil Morten Dahm Kjærgaard gennemgå baggrunden og arbejdet med spillestilen på træningsbanen. Specifikt udvælges de offensive faser 1, 2 og 3 med størst fokus på fase 1 mod højt pres som bliver gennemgået lidt mere i detaljen og bringes med ud i praktikken på banen.

Sammenhæng imellem øvelsesvalg og spillestil vises i spil (træning), hvor man skal spørge sig selv om, hvornår man vinder til træning.

Foto: FotoTrine - vildmedfoto.dk

Morten Dahm Kjærgaard

31. januar - Katrine S. Pedersen, DBU Talenttræner

Katrine S. Pedersen er DBU Talenttræner for U15 Vest piger. Hun er tidligere professionel fodboldspiller og har bl.a. rekorden for flest A-landskampe på Kvindelandsholdet (210 kampe). Hendes karriere har bragt hende forbi klubber i både Danmark, Norge, Sverige, England og Australien.

SEMINARETS TEMA: Løse overtal

Et afgørende aspekt i fodboldspillet er at skabe overtal og udnytte overtal. På dette seminar vil Katrine S. Pedersen dykke ned i den del, der handler om at løse eller udnytte overtal. Det kræver hurtige beslutninger og præcise pasninger, positionering og timing samt forståelse af rum.

Flere overtalssituationer opstilles i teoridelen og efterfølgende gennemføres træning med fokus på at løse overtal med mod og kreativitet.

Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Katrine S. Pedersen

 

Program
17.00 - 17.05 Velkomst og intro
17.05 - 17.45 Teori
17.45 - 19.15 Træning på banen med medier
19.15 - 20.00

Teori og opsamling
Perspektivering af teori og træning samt evt. spørgsmål fra deltagerne.

20.00 Tak for i aften

 

Pris
Deltagelse koster 395 kroner pr. seminar. Der er rabat på 150 kroner ved deltagelse i alle tre, som afregnes på sidste faktura.

Refreshment til din trænerlicens
Ved at deltage optjener du 3 refreshmentpoint til din C-, B- eller GK B-trænerlicens pr. seminar. Ved at deltage på alle tre seminarer, kan du optjene ni point.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Mie Brun Pedersen
Koordinator Mie Brun Pedersen
Klaus Gertsen Til Www
Klubrådgiver Klaus Gertsen