Omkring 8000 nye studerende forventes at lægge vejen forbi studiemessen på Aarhus Universitet mellem den 28. og 30. august.

Her vil de studerende blive mødt af virksomheder, studenterorganisationer og frivillige foreninger.

Og ligesom sidste år, står DBU Jylland og Region 3 klar til at fortælle de nye studerende om de mange fodboldaktiviteter, de kan benytte sig af i Aarhus og omegn. Der vil desuden være en konkurrence, hvor der er landsholdstrøjer på højkant 

For er der egentlig mulighed for at engagere sig i fodbold uden for studielivet? Svaret er ja.

Her finder du os

  • Tidspunkt: 28. august - 30. august 2023 fra 10 - 16 hver dag.
  • Sted: Aarhus Universitet (Nordre Ringgade 4, 8000 Aarhus C, Bygning 1412)
  • Standplads: DBU Jylland har standplads i Solgården udenfor (samme lokation som sidste år)

Vi hjælper dig med at finde en klub

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange klubber, som er lokaliseret i Aarhus og omegn. Og spørgsmål som; "Hvor ligger den nærmeste klub i forhold til min bopæl?" "Hvilke hold kan klubben tilbyde, så det passer til mit eget niveau?" "Spiller klubben primært kampe i Aarhus, eller er der lange udebaneture?"

Alle sammen er spørgsmål, som DBU Jylland og Region 3 kan hjælpe med at besvare, så du finder en klub, der passer til netop dine behov.

Du kan også søge på klubber nær dig ved at bruge nederste søgefelt herunder:

Træk i dommertøjet eller gå trænervejen

Det er dog ikke kun fodboldspillere, der får råd med på vejen på årets studiemesse.

Hvis du har leget med tanken om at blive dommer, så står vi også klar med råd og vejledning til, hvordan du kan tilmelde dig DBU’s dommeruddannelse.

Det samme gælder for dig, der enten har været træner i din hjemstavn eller bare ønsker at snuse til trænerfaget. Har du brug for rådgivning til, hvad der passer dig bedst, skal du ikke tøve med at ringe til DBU Jylland på 8939 9999.