Skal to-årige årgange afløse årgangsfodbolden? Skal midtvejsombrydningen i børne- og ungdomsrækkerne afskaffes? Skal datoplanerne ændres, så turneringerne slutter enten tidligere eller senere? Og hvem skal repræsentere de jyske klubber i DBU Jyllands bestyrelse?

Det er nogle af de vigtige emner, der er på dagsordenen, når DBU Jylland lørdag den 12. marts er vært for det årlige delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter.

Mødet var oprindeligt fastlagt til begyndelsen af januar, men på grund af covid19-situationen har arrangementet været udsat.

Men nu står delegeretmødet altså omsider for døren.

Knap 150 jyske fodboldfolk har tilmeldt sig arrangementet, der begynder kl. 10.00 og forventes at være slut senest kl. 15.00.

I løbet af disse fem timer vil DBU Jylland bl.a. også hædre to frivillige klubfolk med DBU Jyllands Rejselegat og DBU Jyllands Ungdomslederlegat. Derudover indeholder programmet bl.a. følgende:

FORSLAG:

I alt 22 forslag er på dagsordenen, primært vedr. DBU Jyllands turneringer. Forslagene er i første omgang blevet drøftet på de regionale årsmøder i november, men for at kunne træde i kraft skal de vedtages af de jyske fodboldklubber på delegeretmødet. Alle forslag – incl. begrundelser - kan ses her.

VALG:

På delegeretmødet skal klubberne også vælge medlemmer til DBU Jyllands bestyrelse, idet posterne som formand og ordinært bestyrelsesmedlem er på valg i henhold til lovene. Bent Clausen genopstiller til formandsposten, mens Lars Olesen er villig til genvalg som bestyrelsesmedlem. Der skal også vælges medlemmer til henholdsvis Appeludvalget og Disciplinærudvalget. Læs mere om valgene her.

BERETNINGER, REGNSKAB OG MEGET ANDET:

På hjemmesiden kan man finde både formandens skriftlige beretning og økonomiberetningen samt DBU Jyllands regnskab for 2020/2021, som skal godkendes af klubberne. Materialet kan findes her, hvor man også kan se, hvilke klubber der har tilmeldt sig.

PROGRAM (dagsorden jf. DBU Jyllands love):

Lørdag den 12. marts 2022:

Kl. 10.00: DBU Jyllands delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter

- Beretninger og debat, herunder behandling af regnskab
- To frivillige hædres med DBU Jyllands Rejselegat og Ungdomslederlegat
- Behandling af forslagspakke

Kl. 12.00: Frokost

- Fortsat behandling af forslagspakke
- Valg til DBU Jyllands bestyrelse, Appeludvalget og Disciplinærudvalget

Kl. 15.00: Forventet afslutning