Sæsonen er gået på hæld for de fleste seriehold, men der er stadig ild i kampen om de allersidste pladser i efterårets Serie 1, 2 og 3.

Andenpladserne i herrernes Serie 2, 3 og 4 har allerede spillet den første playoffkamp mod hinanden, og vinderne fra den runde står på lørdag overfor deres direkte modstander til en plads i serien ovenfor.

Nu gælder det nemlig liv eller død, når de sidste playoffkampe står mellem en potentiel oprykker fra Serie 2, 3 eller 4 over for en potentiel nedrykker fra Serie 1, 2 eller 3 (sidstnævnte har hjemmebanefordelen).

Bredballe IF har fået fodboldglæden tilbage
I Vejle-bydelen Bredballe står den lokale fodboldklub med hele to muligheder for at rykke op. Både Serie 2- og Serie 4-holdet sluttede nemlig sæsonen som pulje-2'er og har vundet deres første playoffkamp. Nu venter så hhv. Seest B fra Serie 1 og Søvind GIF fra Serie 3 - begge kampe på udebane lørdag kl. 14.00.

Bredballes førstehold har været i situationen før, for i efteråret 2019 var det dem, der rykkede ned fra Serie 2 efter en playoffkamp. Klubben rystede posen og den nye førsteholdstræner fik primært til opgave at finde glæden frem i truppen.

- Efter coronanedlukningen i foråret 2020 har vi oplevet en stor spillertilgang på seniorsiden, både nye og gamle spillere, forklarer sportschef Brian Nielsen fra Bredballe IF.

Playoff2021 Kampfakta Bredballes2s4

Sådan gik det i Bredballe IF's to første playoffkampe (Serie 2 tv.).

Fodboldglæden er i den grad tilbage i seniortruppen i Bredballe IF, som bare i førsteholdstruppen tæller 24 spillere. Dermed er konkurrence-elementet ligeledes genoplivet med masser af intensitet til træning, hvor også andetholdsspillerne giver den gas for at få en chance på førsteholdet.

Også i Sydbank Pokalen er Bredballe IF kommet godt fra start med fire sejre af fire mulige, så nu venter lodtrækningen i juli måske med et af de rigtigt store hold. Den seneste pokalkamp 15. juni mod FC Skanderborgs jyllandsseriehold blev faktisk livestreamet på Sydbank Pokalens facebookside.

- Vi rider ligesom på en glædesbølge med marginalerne på vores side, så vi er klar til at nappe to oprykninger på trods af studenterræset, der koster et par spillere, lyder det med et stort smil fra sportschef Brian Nielsen.

Foruden succesen i Serie 2 og Serie 4 har Bredballe også åbnet et Serie 6-hold, så der er plads til alle.

Se programmerne for alle playoffkampe her:
Playoffkampe Serie 1 – Serie 2
Playoffkampe Serie 2 – Serie 3
Playoffkampe Serie 3 – Serie 4