Klubskifte

Spørgsmål og svar ved udfordringer i KlubOffice

Jeg har fået afvist en spilleroprettelse. I afvisningen står der ”Kontakt din lokalunion”. Hvad gør jeg nu?+

Fejlen skyldes som oftest, at en klub forsøger at oprette en spiller, som allerede findes i klubbens kartotek. Løsning: Søg på udmeldte spillere. Foretag genindmeldelse og rekvirer spillerens certifikat, hvis spilleren er kommet tilbage til klubben fra en anden klub.

Hvordan giver jeg en træner adgang til at sætte holdkort?+

Søg personen frem under Person-Trænere-Træneroversigt.
Dobbeltklik på personen.
Vælg Træner/Holdkontakt.
Klik på ”Tilføj Klubhverv”.
Vælg Holdkortindberetter i drop-down menuen og husk "Gem ændringer".

Anvender I stamhold, tilføjes træneren blot til stamholdet som holdkontakt. Dette tildeler personen tre klubhverv: Holdkortindberetter, livescore/kampfakta og Kampklar.

Klubben får tilgang af en ny spiller. Hvordan får jeg nemmest spillerens kontaktoplysninger og certifikat?+

Klubber med online indmeldelse via klubbens hjemmeside til Kluboffice får automatisk vist nye/tidligere spillere i Kluboffice under nye spillere til godkendelse. Når spilleren er godkendt afsendes automatisk en anmodning om spillercertifikatet til spillerens tidligere klub.

For at have bedst mulig data på klubbens spillere og styr på spillercertifikater, anbefaler vi klubber at anvende online indmeldelse, som ligeledes sikrer et godkendt Fodboldpas.

Klubber som håndterer medlemmer manuelt skal først undersøge, om spilleren tidligere har spillet i klubben. Se i medlemsoversigten under udmeldte spillere.

  1. Er der tale om en ny spiller fra en anden klub, anmodes der direkte om spillercertifikatet, hvilket samtidig overfører personens stamoplysninger.
  2. Er der tale om en helt ny spiller, som ikke har været indmeldt tidligere. Gå til oprettelse af et nyt medlem. Vær opmærksom på, at angive om spilleren kommer fra udlandet, hvis dette er tilfældet.
+

Bemærk:

En spiller kan som udgangspunkt kun spille for én klub i samme turneringshalvår.

En spiller kan i senior aldrig opnå tilladelse til at spille for et hold i en ny klub, hvis pågældende hold mangler tre eller færre kampe i turneringen.

Læs mere i Turneringsreglementet her.

I Turneringsreglementet fremgår også de særlige regler, der er for skifte fra ikke-DBU klub og for ikke-danske statsborgere.
Spilletilladelse på spillere der kommer fra en udenlandsk klub, søges via KlubOffice.
Her klikker man sig ind på medlemmet og klikker på spillercertifikatikonet øverst til højre.
Her kan klikkes af, at spilleren kommer fra udlandet. Ansøgningen behandles derefter af DBU Turneringer. Klubben får besked, når ansøgningen er behandlet.