Hold kontakten

Spillere, der går på efterskole, vil stadig rigtig gerne have tilbud om sociale arrangementer og klubture. Brug Facebook og andre sociale medier til at holde kontakten til de spillere, der er på efterskole, og inddrag dem i klubben, når muligheden byder sig.

 

FIFA spilleaftener, afslutningsfester og andre sociale arrangementer er en god måde, hvorpå man fortsat kan involvere efterskolespillere i klublivet.

Tilbagemeldinger fra unge, der er på efterskole, fortæller, at de meget gerne vil have muligheden for, at deltage i sociale arrangementer, når de er hjemme. Facebookgrupper er en udmærket måde, hvor man kan inddrage efterskolespillere i de aktiviteter, der afholdes i klubregi. Lav eventuelt en lukket holdgruppe på Facebook og hold den jævnligt opdateret med aktiviteter. Det er en god ide, at hele holdet kan skrive i gruppen, så de har mulighed for selv at arrangere sociale tiltag.

Mange unge bruger Snapchat til at få indblik i hinandens hverdag. En mulighed kunne også være at oprette en holdkonto på Snapchat, hvor I ”snapper” små sjove klips fra træning. Alle, der følger Snapchatkontoen, kan dermed følge med. Lav en tydelig politik omkring, hvad der skal ”snappes” og vigtigst, hvad der ikke er passende. Det er altid en god ide at inddrage de unge mennesker i en konstruktiv dialog omkring brugen af sociale medier.

Spørg de unge mennesker om, hvilke sociale medier de foretrækker at bruge.