MENU

Start sæsonen med lovlige spillere

Har du helt styr på reglerne omkring første kamp i forårssæsonen og har dit hold fået tilgang af nye spillere? Vær særligt opmærksom på de digitale spillercertifikater ved nye og afgående spillere. Få styr på reglerne her.

Start sæsonen med lovlige spillere
Når der igen skal spilles kampe i DBU Jyllands turnering, er det vigtigt at være opmærksom på reglerne i sæsondebuten (foto: Søren Palmelund).

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Når der bliver taget hul på en ny sæson betyder det ofte, at der bliver rokeret godt og grundigt i spillertrupperne. En del af de spillere, som i efteråret spillede på klubbens bedste hold, må en tur ned på andetholdet - og vice versa.

I den forbindelse er det dog vigtigt at være opmærksom på de regler, der gælder omkring nedrykning af spillere i den nye sæson.

Vinterpausen = en forlænget weekend

Det forholder sig således, at forårssæsonens første kamp – hvad angår op- og nedrykning af spillere - skal ses i direkte forlængelse af efterårets sidste kamp. En spillers spilleberettigelse i forårets første kamp vil altså afhænge af, hvilket hold han/hun spillede på i efterårssæsonens sidste. 

Populært sagt er vinterpausen altså blot at betragte som en forlænget weekend.

Ingen bindinger ved klubskifte

Hvis en spiller har foretaget et klubskifte mellem efterårs- og forårssæsonen, er der ingen bindinger i forhold til sæsondebut. Du kan læse nærmere i turneringsreglementet.

I forbindelse med et klubskifte er det vigtigt, at de spillere, som kommer til klubben som nye medlemmer, skal have et spillercertifikat med sig. Spillercertifikatet anmoder den nye klub om hos den gamle klub i KlubOfficese mere om digitale spillercertifikater her. Bemærk, at det vil være smart at oprette en spillercertifikatsansvarlig for din klub i KlubOffice.

Man kan finde alle regler om klubskifte her.

Yderligere information

Hvis du har behov for yderligere information, kan du kontakte DBU Jylland Turneringer på info@dbujylland.dk eller 8939 9979.

Log ind