Brian Vang er nyt ansigt i DBU Jyllands disciplinærudvalg, da han på lørdagens delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter blev valgt ind sammen med Jørgen Trankjær og udvalgsformand Kristian Nørgaard Thomsen. De to sidstnævnte modtog genvalg på mødet.

48-årige Brian Vang overtager pladsen fra Christian Fynsk, som efter eget ønske ikke valgte at genopstille, og dermed træder ud af disciplinærudvalget.

Formand for DBU Jylland, Bent Clausen, rettede da også en tak til det afgående medlem fra talerstolen, da han indstillede Brian Vang til den ledige plads i udvalget:

- Desværre havde Christian ikke mulighed for at deltage på delegeretmødet i dag. Derfor vil vi gerne takke ham for hans store indsats ved en anden lejlighed.

- Siden Christian meddelte sin beslutning i efteråret, har vi kigget nærmere på forskellige muligheder for at finde den rigtige profil til den ledige plads, og på den baggrund indstiller vi Brian Vang som nyt udvalgsmedlem, lød det fra Bent Clausen.

45 års fodbolderfaring
Nyvalgte Brian Vang er i forvejen tilknyttet DBU Jylland, hvor han er frivillig ambassadør og med i turneringsgruppen. Han har et indgående kendskab til organisationen, da han i perioden fra september 1996 til august 2005 var ansat på Region 2’s kontor.

Hovedpersonen selv ser frem til at bidrage med sin store erfaring fra breddefodbolden i sin nye rolle i disciplinærudvalget:

- Jeg har spillet, trænet og generelt haft med breddefodbold at gøre i snart 45 år – både som frivillig og som ansat i DBU Jylland. Så det er en bred vifte af erfaringer, jeg kommer til at bidrage med. Forhåbentlig er det med til, at vi får truffet de rigtige beslutninger for fodbolden, fortæller Brian Vang.

Til dagligt arbejder han som centerleder for Spjald Fritidscenter. Han er desuden meget aktiv som frivillig i Spjald IF, hvor han er 11:11-kampfordeler og træner for et kvindehold.