- Bredballe IF er mit hjerte. Hver morgen tænker jeg, hvad kan jeg gøre for klubben.

Sådan lyder det fra en tydeligt rørt Carsten Døhr, da han bliver overrasket med DBU Jyllands Rejselegat 2024 til en kølig formiddagstræning en søndag i november.

Den officielle overrækkelse af prisen blev gennemført for få øjeblikke siden til DBU Jyllands delegeretmøde i Herning Kongrescenter foran cirka 250 andre fodboldledere.

Se video fra overraskelsen her:

Se Carsten Døhr blive overrasket med prisen

Sparker døren ind til store sponsorater
Carsten Døhr startede sit frivillige virke som ungdomstræner i Stouby GIF. Ret hurtigt blev han dog valgt ind i hovedbestyrelsen og efterfølgende i Stouby Hallens bestyrelse. Det blev til godt 12 års indsats for Stouby GIF, inden familien flyttede til Bredballe og straks blev træner for først herresenior og siden for kvindesenior.

Det er dog først og fremmest for evnerne med at sælge sponsorater og rejse penge, han har sat sit mest tydelige aftryk i Bredballe IF.

- Han er utrolig til det. Hvis han først får fat på en mand, så slipper han ikke, før han har tegnet en kontrakt med dem, lyder det fra Jørgen ”Skæg” Udengaard, der er medfrivillig i Bredballe IF og som faktisk selv modtog DBU Jyllands Rejselegat i 2016.

Carsten Døhrs ihærdighed har blandt andet været med til at skaffe to kunstgræsbaner og en tribune til Bredballe IF, samt hele 37,5 millioner kroner til en sammenbygning med de eksisterende haller og mellem en bygning til skolen.

Fast base i oldboysafdelingen
Foruden de stærke egenskaber i fundraising har Carsten Døhr altid elsket at spille fodbold i mange år i oldboysafdelingen i Bredballe IF. Naturligvis har han ikke ”blot” spillet med, han har været holdleder på de hold, han har spillet på. Fra 40+ til nu 60+.

I årene fra 1990-2007 var ildsjælen arrangør af en årlig fodboldtur til klubber i udlandet, hvor stort set alle i oldboysafdelingen deltog. I nogenlunde samme periode fra 1990-2005 stod Carsten i spidsen for et årligt modeshow i klubregi også.

Det er altså på alle måder et frivilligt kraftværk, der nu kan pryde sig med titlen som modtager af DBU Jyllands Rejselegat 2024. Herfra skal lyde et stort tillykke.

Med i prisen følger et diplom og en rejse for modtageren med en ægtefælle/samlever til en international fodboldbegivenhed.