1. Diskopumperen
Med et balancepunkt omkring strubehovedet bliver det aldrig elegant, når holdets topscorer i dødløft forsøger at afdrible modstanderne. Konditallet er heller ikke godt, så det bliver jævnligt til tre-fire udskiftninger pr. kamp. Denne spillertype har altid en stamplads i omklædningsrummet, og det er tættest på spejlet.

2. Wannabe-fodboldstjernen
Ser alt for meget fodbold i fjernsynet. Har både diamantøreringe, tatoverede arme og filtrerer sit drikkevand ligesom Erling Haaland. Vedkommende filmer og skaber sig som Bruno Fernandes, hvilket resulterer i opgivende holdkammerater og irriterede dommere.

3. Det fortabte talent
Var til prøvetræning i en nærliggende storklub for ti år siden og lever stadig højt på det. Vendte efter flere år med fest og farver retur til barndomsklubben. Og selvom talentet aldrig blev fuldt udfoldet, så leverer spilleren dog stadig afgørende detaljer med jævne mellemrum.

4. Månedens gæst
Hvis der er regnvejr, frost eller bare en let brise, dukker månedens gæst med garanti ikke op. Forholdene skal være absolut perfekte, før denne sarte spillertype trækker i støvlerne. Udtryk som ”jeg vil faktisk rigtig gerne” og ”I kan regne med mig” er for længst udvandede og giver ingen forhåbninger til medspillerne om forbedring.

5. Sukkerfoden
Nogle spillere er bare begavet med et godt touch, og det gælder denne elegantier. Dribler godt og smider den ene flødeaflevering af sted efter den anden. Misundelsesværdigt for dem, som ikke har denne lethed i spillet. Til gengæld er der ikke mange defensive løb i denne spillertype.

6. Køleskabet
Holdets obligatoriske overvægtige spiller med et løbepensum som en strandet hval. Af samme årsag ofte placeret i målet.

7. Løbefænomenet
Alle hold har en fighter, som løber og kæmper uafbrudt i samtlige spilleminutter. Det er sjældent, at denne spillertype har et godt slutprodukt, men man kan komme langt på rendyrket vilje. Altid værdsat hos træneren.

8. Generalen
Holdets alderspræsident og derfor anfører. Garant for en helhjertet indsats og mange bolde ”ud af kommunen”. En af de få spillere, som vægter et mål højere end en tunnel. Højtråbende og et anker i forsvaret.

9. Raketten
Lynhurtig spiller på kanten, som bare skal sendes afsted mod frimærket. Hvad spilleren har i benene, findes dog ikke i hovedet. Bliver nemlig altid forhippet og mister overblikket, hvilket resulterer i mange, mange dårlige indlæg. Ofte helt uden medspillere i feltet.

10. Den venstrebenede
Pladsen på venstre fløj er sikret af den simple årsag, at spilleren her er venstrebenet. Blandt kompetencer finder vi hverken fart eller gode driblinger. Sparker til gengæld hårdt som en hest. Bliver på et tidspunkt i karrieren rykket ned som venstre back.