Kunne du tænke dig at arbejde med breddefodbold?

Vi søger netop nu en medarbejder til vores fodboldkontor i Tilst. Jobtitlen er ”fodboldkoordinator”, og det betyder i praksis, at du vil komme til at understøtte de frivillige i vores medlemsklubber i dagligdagen, ikke mindst på IT-området. Desuden kommer du til at arbejde med drift og udvikling af vores mange turnerings- og stævnetilbud.

Opgaverne:

Netop IT- og klubdriften er en vigtig del af medlemsklubbernes arbejde. Derfor skal den nye medarbejder være med til at understøtte klubbernes frivillige i brugen af DBU's IT-produkter, som også benyttes af klubberne. 

Derfor søger vi en profil, som har gode IT-kundskaber på brugerniveau, og som på længere sigt kan blive superbruger af vores egne IT- og turneringssystemer.

Det betyder helt konkret, at du vil få til opgave at:

  • Sikre tilbud om support og introduktion til nye kampfordelere, kasserere m.fl.
  • Udarbejde præsentationsmateriale vedr. IT til nye klubber
  • Afvikle introkurser om IT-klubpakken for nye klubber
  • Sikre Power BI rapportering, statistik og analysearbejde
  • Understøtte turneringsarbejdet (turneringer og stævner)

Da vi er en medlems- og service-organisation, lægger vi vægt på, at du er positiv, udadvendt og serviceminded.

Sådan er vi organiseret:

Vi har kontakt med mange klubfrivillige i hverdagen, og der vil være perioder med travlhed og spidsbelastning, men vi hjælper og understøtter altid hinanden.

Hvis du bliver vores nye koordinator, vil du indgå i DBU Jyllands Turneringsadministration i Tilst, som ud over dig består af fem centralt og tre regionalt tilknyttede medarbejdere.

Du vil også indgå som en del af DBU Jyllands samlede personale, som består af ca. 45 administrative medarbejdere, fordelt på fire kontorer i Jylland.

Det lægger vi vægt på:

Der findes ikke en særlig uddannelse, der er afgørende for, om du kan håndtere jobbet som fodboldkoordinator i DBU Jylland. Men udover ovennævnte lægger vi bl.a. vægt på, at du har et kendskab til og erfaring med frivilligt arbejde i en (fodbold)forening, at du kan arbejde selvstændigt med ansvar for egne opgaver, og at du trives godt med en vis andel af rutineprægede opgaver, men at du også er åben for nye udfordringer.

Lidt om os:

Vi tilbyder til gengæld et spændende fuldtidsjob med faglige og personlige udfordringer på en ambitiøs og uformel arbejdsplads med tillidsbaseret ledelse samt en afvekslende arbejdsdag med stor frihed og fleksibilitet.

Praktisk info:

Vi forventer, at du begynder hos os den 1. november 2023. Der er ansøgningsfrist onsdag den 13. september 2023, og vi gennemfører samtaler i uge 38. 

Du bedes sende os din ansøgning med relevante bilag via dette link. Her finder du også kontaktinfo, hvis du har spørgsmål til jobbet.