Vi nyder stadig godt af sol og lune temperaturer, men lige om hjørnet venter vinterturneringerne. Allerede fra starten af oktober er der tilmeldingsfrister, du som klub og træner skal tage stilling til, hvis I ikke vil have fodboldpause.

DBU Jylland udbyder en række vinteraktiviteter til alle jer, der gerne vil spille fodbold hele året: Indefodbold, udendørs fodbold, Futsal.

Du kan se, hvad der tilbydes i din region her for lige præcis dit hold:

R1 Kort 2023
R2 Kort 2023
R3 Kort 2023
R4 Kort 2023


Vær opmærksom på tidlige tilmeldingsfrister
De første tilmeldingsfrister er allerede 1. oktober, så allerede nu vil det være en god idé at få overblik over, hvilke af klubbens hold der ønsker at deltage i hvad henover vinteren.

Tilmelding foregår via KlubOffice.

Sådan tilmelder du

Alle hold tilmeldes i KlubOffice således:

  1. Log ind i KlubOffice med dit DBU-login (har du ikke adgang til KlubOffice, kontakt da klubben ved din normale kampfordeler).
  2. Vælg "Turneringer og hold" > "Holdtilmelding"
  3. Vælg din region i "Union/region" og evt. "Turneringstype" ("vinterturnering" for udendørs og "indendørs" for indefodbold eller futsal)
  4. Klik "Søg"
  5. Følg KlubOffice-tilmeldingsguiden


Udendørs tilbud til små og store

Kunstgræs, grus, græs. DBU Jylland har udendørs turneringstilbud klar til yngre, ældre og alle derimellem.

For U8 til og med U12 tilbyder vi kampe på kunstgræs, henholdsvis separate kunstgræsstævner for de yngste og en egentlig kunstgræsturnering for de ældste. Hold dig endelig ikke tilbage, hvis din klub ikke selv råder over en kunstgræsbane, det finder vi løsningen på for dig.

For U13 og helt op til og med M+32 og K+29 (tidl. oldboys og oldgirls) byder vi på udendørs vinterturneringer - vælg mellem 8- eller 11-mands for ungdom og 7- eller 11-mands for senior. Om I spiller på græs-, grus- eller kunstgræsbaner blander vi os ikke i, bare I vil være med til at spille fodbold hele vinteren. Seks kampe fra november til marts.

Indendørs: Vælg mellem futsal eller indefodbold
Vintersæsonen byder traditionen tro på fodbold inde i idrætshallerne. Det sydamerikanske tempospil, futsal, tilbydes til alle fra U13 og opefter. Her er der fokus på teknik og intensitet, og mange trænere finder futsal en god forberedelse til forårssæsonen.

Indefodbold er den klassiske form med bander, og her starter tilbuddet helt nede fra U5 og fortsætter helt op til og med de allermest modne årgange.