- Det går fuldstændigt amok. Det er helt sindssygt. Jeg bliver overfaldet af mine holdkammerater og jeg fatter slet ikke, hvad der er sket.

Der var spillet 93 minutter af kampen mod Spangsbjerg IF, da keeperen fra BV Oksbøls Serie 1-hold, Anders Kjærgaard, løb med frem på et afsluttende hjørnespark og pandede læderkuglen i kassen.

- Der er ikke sket det store i kampen, og vi skal jo have et mål for at give os chancen for at blive i rækken. Så da vi får et hjørnespark i overtiden, kigger jeg lige ud vores træner og markerer til ham, at ”er det ikke bare nu, jeg skal med frem”? Så løber ind i feltet, og hjørnesparket sidder lige i bærret på mig og jeg får sendt kuglen over i siden af målet, lyder det grinende fra Anders Kjærgaard

Det går fuldstændigt amok. Det er helt sindssygt. Anders Kjærgaard, keeper for BV Oksbøl

Er klar på endnu en afslutningsfest

Anders Kjærgaard er ikke uvant med at score mål, selvom han er keeper på Serie 1-holdet i BV Oksbøl. Han har nemlig tidligere indtaget en helt anden position på banen.

- Jeg tror, jeg er ok på låget. Jeg er i hvert fald bedre end med fødderne. Jeg har spillet angriber i Serie 5, men det er jo også et lidt andet niveau, fortæller keeperen over mobiltelefonen, som er helt klar til weekendens playoffkamp, hvor BV Oksbøl står overfor Rødding IF i kampen, som afgør pladsen i Serie 1 næste sæson.

- Nu havde vi godt nok afslutningsfest efter kampen denne weekend, men hvis det lykkes os at vinde over Rødding, så er jeg sikker på, at vi holder et brag af en fest igen. Så skal det fejres, lyder det fra Anders Kjærgaard, som er tilbage i målet mod Rødding IF.

En playoffkamp er noget helt særligt

For Anders Kjærgaard bliver kampen mod Rødding IF noget ganske særligt. Det er playoffkampe nemlig altid, lyder det fra den målfarlige keeper.

- Der er altid en helt særlige mavefornemmelse inden en playoffkamp, hvor det er vind eller forsvind. Og så er det sjovt at måle sig mod et hold, som enten har spillet en række højere eller lavere i sæsonen. Jeg synes, det er fedt, siger Anders Kjærgaard, som håber, at det er holdkammeraterne, som står som målscorere efter kampen mod Rødding IF.

Så er det tegn på, at vi har haft tingene under kontrol. Det er bedst, at det markspillerne, som scorer, lyder det grinende.