Martin Risbjerg Damsgaard er en fodboldfrivillig ud over det sædvanlige. Det nyder Ikast FC godt af på daglig basis.

Nøgleperson ved cups og camps, ansvarlig for børnehavesamarbejde og børnestævner, afdelingsleder for U16 drengeårgangen og meget mere; Martin hjælper altid til.

Og det har det ihærdige klubmenneske gjort i mere end et årti.

Nu har Martin Risbjerg Damsgaard papir på sin prisværdige indsats. Han er netop blevet anerkendt med Gør en forskel-prisen i DBU Jyllands midt- og vestjyske Region 2.

Allestedsnærværende klubmenneske
Som medlem af såvel sportsudvalg som bestyrelse har Martin Risbjerg Damsgaard en vigtig funktion i kulissen i Ikast FC, men han er mindst lige så synlig på trænings- og kampbanen, ikke mindst som børneudviklingstræner med ansvar for 220 spillere.

Og når han ikke er at finde på sidelinjen eller i klubhuset, triller han måske selv rundt med bolden for klubbens oldboyshold.

- Martin ønsker at gøre en forskel, ikke kun for sine egne børn men alle klubbens medlemmer. Martin har fokus på udvikling såvel sportsligt som socialt, skriver klubben i sin indstilling.

Desuden løser den utrættelige ildsjæl en række administrative opgaver som for eksempel baneplanlægning, og han spiller en vigtig rolle i samarbejdet med Ikast FC’s tyske venskabsklub i Hamborg.

Sammen med prisen følger et diplom og 4000 kroner. Vi ønsker stort tillykke!