Man kan ikke sige Aalborg KFUM uden også at sige Erik Sigurd Nielsen, eller blot ”Sigurd Nielsen”, som han i daglig tale kaldes i klubben.

Han er så at sige blevet et synonym med Aalborg KFUM:

- Der findes ikke mange af Sigurds slags, og han er en af dem, som vi kan være stolte af, lyder det i indstillingen fra Aalborg KFUM.

Og selvom han har rundet 75 år, er Sigurd stadig aktiv i klubben på nærmest alle fronter - noget han på DBU Jyllands årsmøde i Region 1 netop er blevet hyldet for som modtager af Gør en forskel-prisen 2023.

Et samlingspunkt for klubben
Sigurd Nielsen er en mand med mange kasketter. Han er således både spiller, træner, holdleder og sågar kok for klubbens +64-hold, som han var med til at starte op for år tilbage:

- Hvis Sigurd ikke selv skal spille, så tager han gerne en tjans som dommer. Og når hans hold ikke spiller kampe i vinterperioden, træner han dem hver torsdag efterfulgt af fællesspisning i klubhuset med mad, som Sigurd selv står for at købe ind og tilberede, og han sørger altid for at holde beløbet nede på 20 kr. for de spisende holdkammerater, lyder det videre i indstillingen.

En humørspreder uden lige
Sammen med sine holdkammerater løser Sigurd Nielsen en masse opgaver for klubben, og hans positive sind smitter i den grad af:

- Sigurd sørger med sit fantastiske humør for at få alle med hver gang – også nye medlemmer.

- Han hjælper til i klubben med alt. Han passer fløjten til vores Forårs Cup, han hjælper, når Pigeraketten kommer til klubben og ved andre arrangementer i klubregi. Og så er han som regel altid at finde bag grillen, når der spilles hjemmekampe, lyder det i indstillingen.

Sigurd Nielsen modtager sammen med prisen et diplom samt 4000 kroner. Vi ønsker stort tillykke!