DBU Jylland har stor fokus på at rekruttere og fastholde fodbolddommere.

Og det er vigtigt, at indsatsen også er lokalt forankret.

Derfor har hver af DBU Jyllands fire regioner tilknyttet en særlig Dommer HR-ansvarlig, og pr. 1. marts varetages denne funktion i Region 2 af Kim Fischer Mensbo.

Kims vigtigste opgave er med andre ord rekruttering og fastholdelse af dommere i Region 2’s område – naturligvis i tæt samarbejde med de lokale dommerklubber, de lokale fodboldklubber og den øvrige dommeradministration i DBU Jylland.

Aktiv dommer og bred fodbold-erfaring

Kim Mensbo er 38 år, bosat i Holstebro med sin familie, og arbejder til daglig på Staby Efterskole, hvor han underviser i matematik, fodbold og padel.

Kim har selv en baggrund som fodbolddommer (siden 2012) og er i dag indrangeret i Serie 2 Herrer. Hans helt store fodbolderfaring kommer dog fra trænerverdenen, hvor han i 20 år har været fodboldtræner. Desuden har han været sportschef i FS Holstebro. En rolle han trådte ud af i maj 2022. 

"Jeg glæder mig til meget til at møde alle både i Tilst, Holstebro og ude i det danske fodboldland. Tøv ikke med at komme forbi til en god fodboldsnak, hvor vi alle sammen kan være med til at rykke især fastholdelsen i vores dommerverden.", siger Kim Fischer Mensbo.

Som udgangspunkt har Kim hjemmearbejdsplads, men han bliver tilknyttet Region 2-kontoret i Holstebro.