Der er fuld fokus på børnefodbolden i de jyske klubber, hvor antallet af DBU Børneklubber stiger løbende. I takt med at flere klubber vælger at prioritere børnefodbolden økonomisk og organisatorisk er behovet for børneklubrådgivere også steget.

Derfor har DBU Jylland oprustet teamet af børneklubrådgivere og uddannet fem nye, der hver især skal afdække områderne i henholdsvis Silkeborg, Herning, Esbjerg og Aabenraa/Sønderborg. Deres primære og vigtigste opgave bliver at hjælpe klubberne med at implementere og opfylde de fire forudsætninger for at blive DBU Børneklub.

I den kommende tid vil de nyudklækkede børneklubrådgivere få kyndig vejledning og oplæring af klubrådgiverne i områderne. Med tiden skal børneklubrådgiverne køres i stilling til selv at rådgive børneklubberne og hjælpe dem med anbefalingerne for god børnefodbold.

De bedste rammer for børnefodbolden

Ansættelsen af de fem nye børneklubrådgivere sikrer, at DBU Jylland kan imødekomme efterspørgslen blandt klubber, der ønsker at blive DBU Børneklub, fortæller børnefaglig rådgiver hos DBU Jylland, Peter Davies:

- De nye børneklubrådgivere er bosat i områder, hvor vi enten har manglet rådgivere til at hjælpe DBU Børneklubber eller i områder, som vi kan se et stort potentiale i. Ansættelserne sker derfor også for at være på forkant med udviklingen, så vi hurtigst muligt kan hjælpe de klubber, som vil være DBU Børneklub. Børneklubrådgiverne skal være med til sammen med klubberne at skabe de bedste rammer for vores børnefodboldspillere og dermed sikre, at klubberne kan få hjælp til at udvikle deres børnefodboldmiljøer.

Listen over børneklubrådgivere

Find en børneklubrådgiver i dit område

Aalborg og omegn
Christian Bak: christian.bak@dbubkr.dk
Dorthe Gade: gade@dbujylland.dk

Randers og omegn
Marie Yde: marie.yde.simonsen@dbubkr.dk

Viborg og omegn
Maria Jensen: maria.elkjaer.jensen@dbubkr.dk

Aarhus og omegn
Rikke Madsen: rikke.kallesoe.madsen@dbubkr.dk
Christian Stiesen: christian.stisen.christensen@dbubkr.dk
Thomas Hartlev: thomas.hartlev@dbubkr.dk

Silkeborg og omegn
Chris W. Larsen: chrisl@dbubkr.dk

Herning og omegn
Nicolai Houe: Nicolaih@dbubkr.dk
Henrik Thylstrup: Henrikt@dbubkr.dk

Vejle og omegn
Gitte Mortensen: gitte.mortensen@dbubkr.dk
Peter Lund: peter.lund@dbubkr.dk
Per Grøn: per.groen@dbubkr.dk

Esbjerg og omegn
Rasmus Grønholt: Rasmusg@dbubkr.dk

Haderslev og omegn
Niels Dyngby: nielsd@dbubkr.dk

Aabenraa og omegn
Anojan Sivaguru: anojans@dbubkr.dk