Holdtilmeldingen til efterårets turnering er åben. Men det er forskelligt, om hold skal gentilmeldes eller overføres automatisk. Er du ikke helt sikker på, hvordan det skal gøres, kan du finde svar her.

Horizontal Logo Screen Kluboffice Green

Husk, at al tilmelding foregår i KlubOffice. Fristen er lørdag den 10. juni 2023.

Børn U8-U12

NYT: Til efterårets 5:5- og 8:8-børneturneringer op til og med U12 skal klubben aktivt tilmelde børnehold i 5:5 U8 og 8:8 U11. Resterende årgange indplaceres automatisk.

Fristen er lørdag den 10. juni 2023, og tilmeldingen foregår via KlubOffice.

For 3:3-hold (U5-U7) er tilmeldingen først til august.

Mere information

Ungdom U13-U19

NYT: Automatisk indplacering afskaffes fra efteråret 2023 i alle 11:11-ungdomsrækker og U13 liga-rækker. Derfor skal alle 11:11-ungdomshold (og 8:8 U13 liga-rækker), piger og drenge, aktivt tilmelde sig efterårets turnering.

Alle ungdomshold i regionale 8:8-rækker skal (gen-)tilmeldes efterårsturneringen.

Fristen er lørdag den 10. juni 2023, og tilmeldingen foregår via KlubOffice.

Mere information

Senior og ældre

For 11:11-hold (herre- og kvindesenior) er der kun fri tilmelding på de laveste niveauer, dvs. Serie 5 Herrer og Serie 2 Kvinder. Alle øvrige hold overføres automatisk fra forårsturneringen. 

7:7-hold spiller i de regionale turneringer. Information om rækker og tilmelding kan findes her:


Fristen er lørdag den 10. juni 2023, og tilmeldingen foregår via KlubOffice.

Kampfordelertip: Sæt tilmeldingen i system - og få nemme fordele
Hvis du gerne vil gøre styringen af hold i KlubOffice endnu nemmere for dig selv, så opret "stamhold", som du så knytter turneringsholdet til, når du tilmelder fra sæson til sæson (eller hold, som bliver automatisk overført og indplaceret).

Så følger alle data stamholdet og du skal ikke separat huske at koble træneren på, spillested, spillere, osv., medmindre der er ændringer siden sidst.

Se også her, hvordan du kobler træneren på holdet.

FORKLARING: STAMHOLD VS. TURNERINGSHOLD

Et turneringshold er det, der tilmeldes en DBU-turnering sæson efter sæson. Det lever således akkurat lige så længe, som turneringen - og når en ny sæson starter, er det med et helt nyt hold.

Et stamhold er - som illustrationen viser - en samling af alle de ting, der vedrører et hold, fx træningstider, spillested, holdkontakter, spillere - og altså også turneringshold. Et turneringshold kan således kobles på et stamhold. Se mere om stamhold her.