De fleste fodboldhold kender til perioder, hvor resultaterne svigter. De færreste kender til, at de perioder varer næsten fem år. Men det gør Gylling Boldklub.

Ikke siden august 2018, hvor holdet vandt 2-1 over Ølsted UGF, har holdet kunne sætte tre point ind i puljeregnskabet. Ikke før onsdag aften.

Her landede holdet fra Odder-området nemlig en 1-0-sejr over Hylke Fodboldklub, og kunne altså fejre, at sejrstørken var slut.

Vi har aldrig mistet modet eller troen på, at vi ville vinde igen. Carsten Risager

Har aldrig mistet troen og modet

Holdets spillende træner, Carsten Risager, har været med hele vejen, og for ham, var det dejligt endelig at kunne nyde en sejrsøl i omklædningsrummet efter kampen.

- Stemningen i omklædningsrummet var god, uden at vi ligefrem hoppede og dansede. Men det var bestemt rart at prøve at vinde en fodboldkamp, siger Carsten Risager, som er ret nøgtern i sin analyse af, hvad der har manglet de seneste fem år.

- Bedre spillere og dårligere modstandere. Men vi har aldrig mistet modet eller troen på, at vi ville vinde igen. Og det har været sjovt alligevel, lyder det grinende fra den spillende træner.

Topscorer – med ét mål

Det enlige mål i kampen blev scoret af holdets topscorer, Andreas Minet. Det hører dog med til historien, at det er holdets eneste mål i sæsonen, og at den titel dermed har været relativt billigt til salg.

Uanset, hvem der bliver topscorer, så er målsætningen, for resten af sæsonen, klar.

- Vi skal ud at have nogle gode og jævnbyrdige kampe. Det håber vi på. At dem, vi møder, ikke er alt for gode og alt for unge. For selvom et nederlag er glemt fem minutter efter kampen, så er det alligevel sjovest, hvis det er nogle lige kampe, man spiller, siger han, og understreger, at den lange stime uden sejr ikke er det mindste flovt.

- Nej, slet ikke. Faktisk ville både jeg og resten af gutterne synes, det var skide sjovt, hvis det var en eller anden uofficielt danmarksrekord.

Og det er det må vi lade være usagt, for den statistik ligger DBU Jylland ikke ind med.