Juni = spændende og medrivende kampe om det jyske mesterskab!

For nu starter kapløbet om medaljerne i de 11-mands ungdomsrækker. Allerede onsdag afvikles de første indledende kampe i spurten mod titlen som Jysk Mester 2023.

Vi har samlet et komplet overblik til dig her

JM Banner

Hvad skal vi huske?
Først og fremmest skal I sørge for at stille hold, for kampene kan være svære at få flyttet på grund af det meget pressede kvalifikationsprogram.

Dernæst er det meget vigtigt at huske at indberette resultatet straks efter kampens afslutning, så den næste kamp kan blive planlagt med det samme.

Bemærk også, at der bl.a. er særlige regler for nedrykning af spillere i de sidste kampe. Husk også holdkortet som altid.

Kampprogrammet opdateres løbende
Vores turneringspersonale knokler på højtryk de næste 14 dage for at holde dig opdateret. Bl.a. kan du hele tiden finde information om de næste kampe her på hjemmesiden i resultatsøgningen.

Vi ønsker de deltagende hold et forrygende kvalifikationsspil og nogle spændende finaler.

Din klub kan blive vært for en semifinale eller finale
Derudover har du og din klub mulighed for at opleve kampene på første række. DBU Jylland søger nemlig arrangørklubber til en række JM-finaler- og semifinaler på neutrale baner her i juni.

At være arrangørklub indebærer en eller flere gode 11-mands baner (helst stadion/opvisningsbane), omklædningsfaciliteter, åben kiosk/kantine og en person fra klubben, der er til stede til afklaring af evt. spørgsmål fra de deltagende klubber.

Arrangørklubben får et fast beløb på 600 kr. for ulejligheden og DBU Jylland sørger for opkrævning hos de spillende klubber og afregning til arrangørklubben.

DBU Jylland kan tidligst et par dage før kampen give besked, om der bliver brug for at benytte en bane hos klubben, da de spillende klubber først skal kvalificere sig.

Kan I være arrangørklub, så udfyld og send nedenstående snarest muligt (tidsangivelser er udgangspunkter):

Min klub kan stille bane(r) til rådighed flg. datoer: