Kan du ikke se det for dig? Dit Serie 2-hold ryger ud i pokalkvartfinalen mod et Superligahold. Nå ja, måske er det en drøm, men hvem siger, det ikke kan ske?

Indtil dit hold rammer de helt store pokalmodstandere, er æren på spil, når du møder naboklubben, som egentlig spiller i en serie højere. Men endnu mere væsenligt: Håneretten!

Prøv kræfter med pokalfodbold i Pokalen, hvor der bydes på medrivende og drabelige vind-eller-forsvind-dyster.

Den store tilmeldingsknap til Pokalen er aktiveret i KlubOffice og knappen er kun aktiv frem til 1. marts.


Så derfor er det nu, du skal slå til, hvis dit hold skal deltage i den prestigefulde og sportsligt udfordrende turnering.

Tilmeld dit seriehold
Som altid er turneringen åbent for klubbernes højst-rangerede seniorhold, som er tilmeldt DBU Jyllands centrale 11-mandsturnering – og som altid kan du tilmelde dit hold online. Let og hurtigt.

Alle herrehold over Danmarksserieniveau er automatisk tilmeldt Pokalen.

Du kan læse meget mere om Pokalen her

Kvindehold er automatisk tilmeldt
I modsætning til serieholdene på herresiden er alle kvindeholdene (klubbens førstehold) automatisk tilmeldt til Kvindepokalen.

Derfor skal man ikke gøre noget aktivt, hvis man er kvindehold og ønsker at deltage i turneringen. Til gengæld skal man skrive en mail til info@dbujylland.dk, hvis man ikke ønsker at deltage. Det skal man gøre senest den 1. marts 2023.