Flere tusinde 5-11 årige børnefodboldspillere trækker normalt i stævnetøjet til DBU 3-bold Festival-stævnerne, og nu kan de godt begynde at varme op, for festivalplakaten for 2023 er klar.

Allerede Kr. Himmelfartsdag torsdag den 18. maj kickstarter IF Lyseng årets DBU 3-bold Festival, mens Aabenraa BK følger op som værtsklub lørdag den 3. juni og Tjørring IF slutter førsommer-sæsonen af søndag den 11. juni.

I efteråret byder vi på DBU 3-bold Festival lørdag den 2. september hos Sejs/Svejbæk IF og lukker sæsonen ned søndag den 10. september hos Dronninglund IF.

Børnestævner bliver til en festival

DBU 3-bold Tour skifter navn til DBU 3-BOLD FESTIVAL i 2023.

Det nye navn understreger stævnekonceptets unikke fokus på festlig børnefodbold, familieaktiviteter og masser af sjov. Stævnernes form forbliver den velkendte med bande-baner, udenomsaktiviteter, boder og 3-mandsfodbold.

Det nye navn er blevet til på baggrund af en brugerundersøgelse i efteråret 2022.

Tilmeld en uge før hvert stævne
13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter uden for banerne.

Tilmelding til DBU 3-bold Festivalstævner foregår i KlubOffice eller pr. mail til jewu@dbujylland.dk senest en uge før hvert stævne.

Aktiviteter for store og små
Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Festival er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Festival og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere. I anledningen af navneskiftet er der udviklet en helt speciel medalje, som afsløres til det første stævne i Lyseng.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.

Sådan ser hele festivalplakaten ud for 2023:

DBU 3-bold Festival 2023
18. maj Region 3 IF Lyseng
3. juni Region 4 Aabenraa BK
11. juni Region 2 Tjørring IF
17. juni DBU Fyn  
2. september Region 3 Sejs/Svejbæk IF
10. september  Region 1 Dronninglund IF
16. september DBU Fyn  
Region Område Værtsklub

 

Hvad er DBU 3-bold Festival?

DBU 3-bold Festival varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Festival spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's børnefodboldkoncept.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldfestival.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Festival et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018. Det vil sige fra U5-U9 i forårets og U6 til og med U10 i efteråret. Tilbuddet også for forårets U10 og 11 Piger (efterår: U11 og U12 Piger) - altså årgang 2012 og 2013.