Du kan nu komme på et 3-timers aftenseminar og få masser af tips og tricks til, hvordan man organiserer en pigetræning på en sjov og festlig måde, der er med til at fastholde og tiltrække nye piger.

Seminaret afholdes to gange i marts - den 13. marts i Rosendal og den 16. marts i Try-Thorshøj.

Piger har brug for tryghed og trivsel. Derfor lærer du om anerkendelse, hvordan du booster pigernes selvværd og selvtillid, og hvor også fejl er en del af træningen. Vi taler ind i de mentale værktøjer, der får pigerne til at lykkes.

Optjen refreshment til din licens

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener 3 refreshmentpoint til opretholdelse af licensen ved at deltage på seminaret.

På banen får du helt konkrete inputs til at gøre en fest ud af pigetræningen, så alle uanset niveau føler sig inkluderet. Indenfor drøfter og gennemgår vi pigedilemmaer, som vi alle kender, og du får værktøjer til at løse dem. Og selvfølgelige får du masser af øvelser med dig hjem og naturligvis kendskab til, hvor du kan finde mange flere, så din træning bliver rigtig sjov.

Underviser: Karina Kallehauge

Tema
Lærerig træning hvor træneren ikke bare leverer svar, men stiller spørgsmål og skaber et træningsrum hvor spillerne kan gå i dialog med hinanden og træffe beslutninger i fællesskab. Du får faglige og pædagogiske tips og tricks til lærings- og progressiv træning.

En pigetræning der på en sjov og festlig måde skildrer hvilken træneradfærd, der kan være med til at sikre, at hver eneste spiller føler sig set, hørt og forstået. En adfærd der er med til at skabe et miljø, hvor alle vil hinanden, hjælper hinanden og tager et medansvar for den lærerige stemning.

Karina Kallehauge Til Www

Afholdes to gange i marts

Pigetrænerseminaret afholdes to gange i marts, og indholdet på de to seminarer er det samme, så du kan vælge at tilmelde dig på én af følgende datoer:

  • Mandag den 13. marts i Rosendal IK, Døstrupvej 23, 9500 Hobro
  • Torsdag den 16. marts i Try-Thorshøj B, Hjørringvej 222B, 9750 Østervrå
Programmet (er gældende for begge datoer)
17.00 - 17.15 Velkomst og introduktion til observationsopgave
17.15 - 18.30 Sjov og lærerig træning med 8 – 10 pigespillere
18.30 - 19.00 Refleksioner over praktik – læring og progression
19.00 - 19.50 Pædagogik, børnesyn og cases i pigefodbold (sparring efter deltagerbehov)
19.50 - 20.00 Invitation til C-kursus for pigetrænere
  Der tages forbehold for ændringer i programmet

 

Pris
Det er gratis at deltage. Tilmelding foregår via link nedenfor.
Der vil være let forplejning under seminaret.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Janne Hougaard Rasmussen på mail: jahr@dbujylland.dk