Region 1’s personale må i denne tid vige pladsen for håndværkere.

Baggrunden er, at regionskontoret undergår en tiltrængt renovering, og derfor er det ikke muligt for personalet at opholde sig i lokalerne på Hornevej i Aalborg Øst. De betjener i stedet de nordjyske fodboldklubber fra hjemmearbejdspladser.

Renoverings-arbejdet vil stå på et stykke tid endnu, og som landet ligger, kan personalet ikke træffes fysisk i uge 7 og uge 8 – og måske noget af uge 9, men som altid via telefon og mail. Her er åbningstiderne helt uændrede.

Bedre plads fremover

”Det er efterhånden mange år siden, at der er blevet gjort noget ved lokalerne. Derfor er vi ved at få malet, og vi skal også have installeret noget nyt inventar, ligesom der er noget omkring isoleringen, der skal ordnes. Desuden får vi tilkoblet et ekstra lokale, som tidligere har fungeret som arkivrum for AaB. Når vores kommunekonsulent og vores klubrådgivere kommer forbi og sidder og arbejder på regionskontoret, kniber det med pladsen. Det bliver bedre fremover, når vi kommer helt på plads”, forklarer områdechef, Søren Pinstrup.

Han forventer som nævnt, at personalet kan vende tilbage til det nyistandsatte kontor midt i uge 9.

”Tidsplanen er lidt usikker, men ellers vil jeg bare opfordre klubberne til, at man holder sig orienteret via hjemmesiden, men som sagt kan vi træffes på mail og telefon helt som normalt”, siger Søren Pinstrup.