Det sidder på venstre side af brystkassen. Tættest på hjertet. Det rummer klubbens historie og værdier. Og det bæres med stolthed. Det er klubbens logo.

Klublogoet er en helt central del af enhver fodboldklubs brand.

Det er også en helt central del af nyeste udgave af DBU Jylland fodboldmagasin, da vi har dedikeret et helt tema til klubbens symbol.

Vi får indblik i logoets identitetsskabende symbolik. Vi har fået en grafisk designer til at vurdere 12 jyske fodboldklubbers logoer, samt udvikle sit eget. Og så har vi en (svær) quiz, hvor man skal gætte klubberne bag logoerne.

Læs det allerede lige nu og her.

Vinterbold vinder frem
Foruden logo-lokomotivet i magasinet er der også masser af andet indhold målrettet jer fodboldelskere på jysk grund. Du kan fx komme med på AIA Tranbjergs spritnye kunstgræsbane og høre, hvorfor spillere og trænere også elsker at spille vinterbold.

- Jeg synes generelt bare, at det er sjovt at spille fodbold. Og så er det selvfølgelig en kæmpe opgradering, at vi nu kan spille på kunstgræs i stedet for at spille på vores gamle mudderbane, lyder det fra 14-årige Jonas Kunnerup Mohrsen fra AIA Tranbjerg.

Vinterfodbold udendørs hitter. Især blandt børn og unge er tendensen stigende, hvor antallet af tilmeldte hold til DBU Jyllands udendørs vinteraktiviteter er vokset markant i år.

Læs om de vinterboldglade tendenser i bladet.

Dobbeltrolle: Er Lau en Judas?
Lau Møller er en af de tusindvis af stærke frivillige kræfter i den jyske breddefodbold. Men han skiller sig ud på især ét område: Han er nemlig frivilligt involveret i to naboklubber.

Læs reportagen fra det sydvestlige hjørne, hvor Lau Møller er formand i Visby og herreseniortræner for Serie 4-holdet i Højer IF

Ungdomsfrafaldet foldet ud
Vi byder også på en artikel om et af de evige problemer i den kære fodboldverden. Det er frafaldet af unge piger og drenge. Vi har lavet en undersøgelse, der viser, at frafaldet for alvor begynder i det 14. leveår.

- Her begynder de at skulle til eksamen og mange af de unge begynder at føle, at de skal præstere i flere arenaer på samme tid. Mange får også et fritidsjob oveni på det her tidspunkt, fortæller mentalcoach Britta Olsen om den kedelige kendsgerning.

Læs alt det ovenstående ganske gratis samt meget mere i nyeste udgave af DBU Jyllands medlemsmagasin, Fodbold.