Et nyt ansigt har sat sig til rette bag skrivebordet på DBU Jylland Region 2’s fodboldkontor i Holstebro.

Her er Christian Bundgaard Bjerre, 22 år, nemlig tiltrådt stillingen som ny kontorelev pr. 15. august, hvilket af gode grunde glæder områdechef i Region 2, Hans Sørensen:

”Vi er rigtig glade for at have Christian hos os, da han er forankret i foreningslivet og både har været fodboldtræner og medlem af fodboldudvalget i sin lokale klub. Desuden er Christian superbruger af vores produkter og meget IT-kyndig, og så er han bare en gennemført rar fyr, der interesserer sig for fodbold. Vi forventer os meget af ham, og er glade for at have ham med ombord i Region 2”, siger Hans Sørensen om den nye kontorelev, der kommer med joberfaring som både bartender, medarbejder i Dagli’ Brugsen og fra hjemmeplejen i Skive Kommune.

Vigtige opgaver i dagligdagen

Christians primære opgaver i Region 2 bliver at holde den daglige og vigtige dialog med DBU Jyllands medlemsklubber, dommere og frivillige ambassadører samt udarbejdelse af turneringer og stævner.

Han har som nævnt trods sin unge alder allerede en bred erfaring fra foreningslivet og breddefodbolden. Bl.a. som træner for både børn og ungdomsspillere i Spøttrup Motion og Sport og FC Salling, som fodboldskoleleder og lige nu er han herresenior-træner i Spøttrup Motion og Sport.

Vi glæder os til samarbejdet og håber at de jyske klubfolk vil tage godt imod ham....