Startskuddet til DBU Jylland LederNetværk venter lige om hjørnet. Tre nye netværksgrupper er således etableret bestående af formænd, bestyrelsesmedlemmer og personer med andre ledelsesposter fra de jyske klubber.

Hvad er DBU Jylland LederNetværk?

DBU Jylland LederNetværk har til formål at udvikle og inspirere den enkelte leder eller bestyrelsesmedlem gennem faglig sparring og erfaringsudveksling med klubberne som omdrejningspunkt. Det skal være med til at opkvalificere klubledere og bestyrelsesmedlemmer og dermed løfte kvaliteten i klubberne.

Skal dække hele Jylland

Der er oprettet tre netværksgrupper, som består af et nordligt, et sydligt, og et LederNetværk for Aarhus-klubber. Fælles for grupperne er, at deltagerne får indflydelse på indholdet af møderne, og at forløbet i hvert netværk har relevans for den enkelte deltager og klub. Det indebærer bl.a. personlig udvikling, networking, debatter samt faglige indlæg.

- Vi har etableret tre netværksgrupper, som dækker et geografisk område i nord, syd og i og omkring Aarhus. På den måde sikrer vi høj kvalitet og intern sparring, fordi netværkene består af henholdsvis 13, 14 og 7 forskellige klubber. Køreafstandene bliver derfor også lidt længere end først forventet, men vi har vurderet at deltagelse fra flere personer og klubber, betyder mere for netværkene end lidt ekstra kørsel, siger Rikke Hoffbeck Petersen, der er projektkoordinator for DBU Jylland LederNetværk.

Forløbet er bygget op af syv moduler – tre moduler, som afholdes i løbet af 2023, og tre moduler, som afholdes i løbet af 2024 samt en fodboldoplevelse 2024.

LederNetværk Nord

Sindal IF
Als B
RKG Fodbold
KB81 Aalborg
Hadsund B
Brønderslev IF
Skive IK
B65
Hornslet IF
Snejbjerg SG&I
Kibæk IF
IF Centrum Skægkær
Ravnsbjerg IF

LederNetværk Aarhus

get2sport aarhus
Hasle Boldklub
Boldklubben af 2022
Brabrand IF
AIA-Tranbjerg Fodbold
VSK Aarhus
TMG
DBU Jylland Region 3

LederNetværk Syd

Skjern GF
FC Horsens
Fredericia KFUM
Kolding IF
Hatting-Thorsted
Aarhus Fodbolddommerklub
Haderslev FK
Næsbjerg RUI
Outrup Boldklub
Aabenraa Boldklub
Boldklubben Vestkysten
Billund IF
Nord-Als B

Interesseret i at blive en del af DBU Jylland LederNetværk?

Selvom netværkene har sine første møder i slutningen af maj og starten af juni, er det stadig muligt at tilmelde sig.