Hvordan fastholder I teenagepigerne i jeres klub? Gør I noget særligt for at skabe et træningsmiljø, hvor pigerne trives mentalt og socialt?

Ellers kan I nu få gode råd til netop det. Under overskriften ”Styrk pigernes trivsel, mentale sundhed og udvikling på fodboldbanen” holder tidligere elitespiller og nu mentaltræner, Britta Olsen, oplæg på to seminarer, der finder sted i Kolding 22. maj og Tilst 1. juni.

Oplægget vil blandt andet handle om, hvordan mange teenagepiger påvirkes af den præstationskultur, der ofte tales om i forbindelse med teenageres velbefindende. Det vil også handle om betydningen af sociale relationer, udvikling vs. resultater til fodbold samt hvad man som træner skal være opmærksom på.

Optjen refreshment til din licens

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener 2 refreshmentpoint til opretholdelse af licensen ved at deltage på seminaret.

Seminarerne afholdes af DBU Jylland Region 3’s pigegruppe, men alle klubber er velkomne. Målgruppen for seminaret er trænere og ledere for pigeungdom.

PROGRAM
18.00 Velkomst og præsentation
18.05 1. halvleg: Oplæg, teori og workshop ved Britta Olsen
19.05 Kort pause
19.15 2. halvleg: Oplæg, teori og workshop ved Britta Olsen
20.15 Informationer om pige- og kvindetiltag
20.30 Tak for i aften

 

Pris
Deltagelse koster 300 kroner, og prisen er inkl. sandwich, vand, kaffe og kage.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Torsten Cargnelli

Fakta: Britta Olsen

  • Tidligere elitefodboldspiller i den bedste danske række i mere end 10 år. Var stamspiller på ungdomslandshold og har deltaget i såvel EM og VM. Nomineret til Årets Talent i 2008.
  • Mentaltræner for sportsudøvere.
  • Kandidat i idræt og sundhed med speciale i sportspsykologi, talentudviklingsmiljøer og talentudvikling.
  • Tidligere efterskolelærer, bl.a. som pigefodboldtræner.