DBU Jyllands nye direktør har masser af ledelse og fodbold i blodet.

Navnet er Morten Randløv. Han er 45 år, bosat i Horsens med sin familie og kommer til DBU Jylland fra en stilling som centerchef for udsatte børn og unge i Aarhus Kommune, hvor han har været leder for omkring 270 medarbejdere.

Ved siden af interessen for ledelse har fodbolden altid haft en særlig plads i Morten Randløvs hjerte.

Han trådte sine første fodboldstøvler som fem-årig i Gødvad, og med tiden tog han springet fra bredde til elite og blev divisionsspiller i bl.a. Silkeborg IF og AC Horsens. Efterfølgende har han været involveret i fodboldverdenen som frivillig, både som træner og som bestyrelsesmedlem.

Stærke fodboldværdier

Morten Randløv ser frem til sine nye udfordringer med store forventninger:

”Jeg har været utrolig glad for min tid i Aarhus Kommune, men dette er lidt af et drømmejob for mig. Jeg vil ikke alene være stolt over at repræsentere og gå i front for DBU Jylland. Som menneske abonnerer jeg også på fodboldspillets grundlæggende værdier for den enkelte og for fællesskabet, og jeg tror på, at vi skal værne om og udvikle den danske frivillighedskultur til gavn for både fodbolden og alle de børn og unge mennesker, der brænder for sporten”, siger Morten Randløv.

En moderne og strategisk leder

Morten Randløv blev udvalgt til direktørposten fra et meget stærkt felt på 70 ansøgere:

”Blandt mange kompetente kandidater har vi fundet et rigtig stærkt match, og vi glæder os utrolig meget til at begynde samarbejdet med Morten. Han er en moderne personaleleder og en dygtig strateg med en tung ledelseserfaring fra et komplekst og stærkt fagligt system. Han er rundet af fodbold og foreningsliv, og han kommer til at stå i spidsen for en velfungerende administration, og det har været vigtig for os at finde en lederprofil, som kan videreføre de værdier og den kultur, som vi værner meget om”, siger Bent Clausen, formand for DBU Jylland.

Morten Randløv tiltræder posten som direktør den 1. februar 2023, og han afløser Ove Lyhne, der har været direktør siden 1994 og som efter eget ønske har valgt at fratræde stillingen.