For alle hold fra U13 og opefter er det obligatorisk at udfylde digitalt holdkort, komplet med spillere og trænere, før kampstart. Se her, hvor nemt og hvordan du gør det.

Men der er faktisk også en række fordele for dig som træner, når du har udfyldt holdkortet.

Del startopstillingen ud til spillerne
3-5-2, 4-3-3 eller 4-4-2? Trænerne har gang i de store taktiske overvejelser, inden turneringerne fløjtes i gang i de kommende weekends. De digitale muligheder i Fodbold app'en gør, at trænere og holdledere kan fokusere på taktikbrættet.

Startopstillingen kan trænere sætte i app'en, når holdkortet er udfyldt. Derefter kan de sendes ud til spillerne i KampKlar, uden at den deles med andre fodboldinteresserede.

Hent DBU's Fodbold app

Hent den nyeste version af Fodbold app'en i App Store eller Google Play.

Se her, hvordan du vælger startformation, udfylder spillernavnene i startopstillingen og sender til spillerne.

Holdkortet genererer kampstatistik
Er dit hold typen, der gerne vil lave en statistik over antal spillede kampe for hver enkelt spiller i løbet af sæsonen, er holdkortet også en medspiller.

I Fodbold App'en kan du se "Mine stats" med antal spillede kampe. Bliver dit holds kampe oven i købet livescoret, kan du også følge resultater, målscorere, assists, advarsler og meget mere.

Se meget mere om "Mine stats" og livescore her.

Sådan udfylder du holdkort - nemt og hurtigt
Holdkortet er tilgængeligt fra 14 dage før kampen og skal være udfyldt senest til kampstart. Holdkortet er synligt online for alle fra en time før kampstart.

Find guiden til udfyldelse af holdkort her.

Hvis ikke holdkortet er udfyldt, sendes der 24 timer før kampstart en reminder til den person, der senest har udfyldt holdkortet for det pågældende hold. Og 1,5 time før kampstart bliver der igen udsendt en reminder til alle holdkontakter på holdet.

Man kan selv vælge, hvordan man vil modtage beskeden; som app-notifikation, email eller sendt videre til en anden email, der ikke er tilknyttet DBU-profilen. Se hvordan du indstiller påmindelsen nederst i artiklen her.

Få svar på de hyppigst stillede spørgsmål her:

Hvornår skal holdkortet senest være udfyldt?+

Holdkort skal være sat/komplet med alle spiller- og trænernavne senest til kampstart.

Hvilke spillere må og kan jeg sætte på holdkortet?+

Spillere uden et spillercertifikat eller supplerende spilletilladelse i klubben kan ikke sættes på holdkort. Holdkortet tager dog kun højde for, om spilleren har et spillercertifikat eller supplerende spilletilladelse i klubben – ikke om spilleren har karantæne eller ikke er spillet fri. Det skal klubben selv sørge for at holde styr på.

Kan vi nægte at spille kampen, hvis holdkortet ikke er sat?+

Er et holdkort ikke sat, kan man ikke undlade at spille kampen.

Har du andre spørgsmål til holdkort?+