Forårssæsonen synger efterhånden på sidste vers. Det hele er kulmineret i weekenden, hvor de sidste kræfter skulle findes frem i den stegende hede.

De sidste op- og nedrykkere er således fundet - ud over en enkelt kamp - og du kan finde alle resultaterne ved at klikke dig videre herunder.

Keeper udlignede i 97. minut
I Frederikshavn fI fik de flere end 300 tilskuere ekstra meget for pengene, da hjemmeholdets egen målmand, Troels Kvesel Aaen, halvflugtede udligningen i nettet i syv minutters overtid i kampen mellem Frederikshavn fI og Gug B.

I overtiden gjorde Kasper Sørensen det til 2-1 i det 117. minut, og dermed sikrede Frederikshavn sig endnu en sæson i Jyllandsserie 1.

Holdets cheftræner, Peter Enevoldsen, der tidligere har været assistenttræner i Viborg FF, SønderjydskE, Randers FC og Fortuna Hjørring, beretter da også om en dramatisk afslutning:

- Flere af tilskuerne var jo nærmest på vej hjem, fordi de troede kampen var tabt. Det var helt vildt, og det var en rigtig fed dag mod et godt hold. Det blev selvfølgelig fejret bagefter.

Ffi Foto Morten Severiensen Troels Kvesen Aaen gjorde noget, mange keepere drømmer om; en scoring i de døende sekunder. Foto: Morten Severinsen

Peter Enevoldsen sætter også ord på en forårssæson, der ikke altid er gået nordjydernes vej:

- Vi har været i en pulje med mange stærke hold, hvor næsten alle har slået hinanden. Vi har været lidt ramt af mange afbud og skader, så det er imponerende, at vi redder og. Det er en stor præstation, vi bliver i rækken, og så var det selvfølgelig en sjov måde at gøre det på, lyder det.