Med tre veloplagte oplægsholdere er der nemlig masser at tage med hjem i trænerkufferten. Især rekruttering, fastholdelse, udvikling af pigefodbolden og gode træningsmiljøer vil være på menukortet. Du kan blive klogere på programmet og tilmelde dig her på siden.

Udover en dag i pigefodboldens tegn sørger Region 1 og DBU Jylland for, at du går mæt hjem. Der er nemlig både brunch, tapas og kaffe og kage på menuen.

Kris P Foto Anders Kjærbye Foto: Anders Kjærbye (fodboldbilleder.dk)

Kristine Pedersen, assisterende U19-kvindelandstræner, U15 træner for Talentcenter Syd og tidligere landsholdsspiler

Tema: Det gode træningsmiljø fastholder spillere
Kristine Pedersen har tidligere vundet DM-guld med Fortuna Hjørring og har efterhånden mange års trænererfaring i rygsækken. 
I sit oplæg vil hun komme med konkrete forslag til, hvordan man får sine spillere til at trives og være motiveret i træningsmiljøet. 

Det er nemlig ikke altid resultater og luksus, der spiller ind, for at en spiller er motiveret. Blandt mange andre ting, vil Kristine Pedersens nøglepunkter være 

  • Anerkendelse  
  • Relationer 
  • Medbestemmelse 

Arnela Muminović, tidligere landsholdsspiller og ekspert på DR Sporten

Tema: Mediernes indtog i kvindefodbold
Som tidligere landsholdsspiller og både journalist og ekspert på DR Sporten har Arnela Muminović mildest talt prøvet lidt af hvert. Og nemlig den viden fra begge verdener vil hun tage med til Hjørring og bl.a. fortælle om: 

  • Hvilken betydning mediernes indtog har for spillerne, og hvilken afledt effekt har det på holdningen til pige-/kvindefodbold i Danmark
  • At være fodboldekspert i en mandsdomineret verden
  • Tendenser i international fodbold, og hvorfor der er så mange af de danske landsholdsspillere i udlandet
  • Hvordan fremtiden ser ud for dansk pige-/kvindefodbold samt EM 2022

 

Arnela, Kjeld Rasmussen, Sundby Boldklub Foto: Alexander Paaske, DBU
U16 Landstræner Frank Johansen 600X400

Frank Johnsen, Head of Coaching i Sundby Boldklub og tidligere chef- og assistenttræner for både pigeungdomshold i Brøndby IF og kvindelandsholdet

Tema: Krav og kærlighed går hånd i hånd 

Frank Johnsen har hele 20 års erfaring med pige- og kvindefodbold. Til inspirationsdagen vil han dele ud af sin erfaring i forbindelse med, hvad der skal til, for at man som spiller bliver den bedste udgave af sig selv. 

Som træner skal man nemlig både skabe struktur og stille krav samtidig med, det er sjovt for spillerne at komme til træning. De to ting hænger nemlig sammen og er ikke hinandens modsætninger. 

 

Program for dagen
09.00 Velkomst og brunch v. DBU Jylland Region 1 Pigegruppe
10.00 Oplæg og praktik på banen med Kristine Pedersen
12.00 Tapasbuffet
13.00 Oplæg med Arnela Muminović
14.30 Kaffe og kage
15.00 Oplæg og praktik på banen med Frank Johnsen
17.00 Fælles afrunding og tak for i dag

 

Praktisk info 
Inspirationsdagen koster 395,- at deltage i. Der er også mulighed for overnatning på Dana Cup Sportscenter for 250,-. Husk at medbringe tøj til både at være inde og ude.  

Du kan tilmelde dig via linke ovenover eller lige her

Refresh
Hvis du har en B- eller C-licens vil du optjene 5 point til din licens.