Inspirationsdag for pigetrænere (U5-U12)

Pigeprojekt Viborg Kommune 2019 - Henrik Skov, Picture-it Photography

Vi afholder endnu engang en spændende kursusdag med eksklusivt indhold særligt tilrettelagt for dig som pigetræner for U5-U12.

Her får du muligheden for at lære af to yderst prominente mennesker i lige netop den kategori, når Jesper Skou Bendixen og Lasse Vinning besøger Dana Cup Sportscenter i Hjørring lørdag den 14. marts fra kl. 8.30-15.00.

Kunsten at lave differentieret træning til gavn for alle - uanset niveau
Jesper Skou Bendixen har årelang erfaring med træning af børn og ikke mindst piger – i øjeblikket er han DBU U14 piger-talenttræner. Hans tema på seminaret vil også indeholde, hvordan man som træner kan skabe en differentieret træning, som gavner alle spillerne.

Derudover vil Jesper Bendixen gå mere i dybden og give et bud på, hvordan man som pigetræner kan arbejde med det hele menneske – både på og uden for banen.

Small Sided Games med Lasse Vinning
Lasse Vinning, som er tidligere børnetræner i AGF, FCM, FCK og Right to Dream besøger som nævnt også Hjørring. Hans tema vil være Small Sided Games som indgang til læring i børnetræning, hvor børnene får så mange berøringer på bolden som muligt. Han vil vise konkrete øvelser og spil, som man kan plukke af og tage med hjem i klubben.

Derudover vil Lasse Vinning fortælle om, hvordan man kan anvende DBU Træningsprogrammer som inspiration til sine træningspas, og hvordan man eventuelt. kan regulere dem, så de passer til lige præcis ens eget hold.

 


TILMELDING OG PRIS

Det koster 600 kroner at deltage alt inklusiv. 
Tilmeld dig via dette link . Der er begrænsede pladser, så tilmelding er efter først til mølle-princippet.

SPØRGSMÅL OG PRAKTIK

Husk passende tøj til praktik udendørs.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Janne Hougaard på jahr@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910.

20160804FB-K871.jpg
KONTORTID: Man-tors kl. 9-16 og fre kl. 9-14.30 DBU Jylland Region 1
Hornevej 2, 9220 Aalborg Ø 8939 9910

KALENDER NORDJYLLAND