DBU Jyllands fire regioner har åbnet tilmeldingsdøren for alle 7- eller 8-mandshold (inkl. U10 5-mands*).

Så forventer I en masse nye spillere til opstartstræningen, har I startet en ny klub eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så sæt jer til tasterne nu.

Hvis det modsatte er tilfældet og I har mistet spillere, så er det også nu, der skal trækkes hold. Altsammen via
KlubOffice.

Alle efterårets hold er automatisk overført

Hvis dit hold spillede med i den regionale 7- eller 8-mandsturnering - eller U10 5-mands - i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Kort sagt skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold eller hvis I ønsker at udtrække et hold.


Tilmeldingsdøren lukker, når kalenderen skriver den 15. marts.

3- og 5-mandstilmeldingen er også åben
Vil du gerne have klaret det hele på een gang, så gør vi opmærksom på, at også for 3- og 5-mandsholdene er det muligt at justere tilmeldingerne allerede nu. Her er fristen dog udvidet, så du først skal have 5-mandsstatus (U8 og U9) klar senest 1. april* og for 3-mandshold tilmeldes 14 dage før hvert stævne*.

Det hele kan klares online via KlubOffice.

Hold styr på alle de vigtige datoer til forårets regionale turneringer her:
Region 1 - NORD
Region 2 - MIDT OG VEST
Region 3 - MIDT OG ØST
Region 4 - SYD

Fristen for 11-mands Liga- og serieholdjustering er 1. marts, hvor du også kan redigere din holdtilmelding til M+32 og ældre.


*OBS: For klubber i Region 3 (Midt- og Østjylland) er tilmeldingsfristen for alle 5-mandshold 21. marts og tilmeldingsfristen for 3-mandshold ca. 3 uger før hvert stævne.