Et ordentligt blæsevejr vil torsdag trække ind over Jylland. Bl.a. varsler DMI om vindstød af stormstyrke langs den jyske vestkyst i tidsrummet fra kl. 14.00 til kl. 19.00.

DBU Jylland er blevet kontaktet af flere klubber om eventuelle aflysninger eller udsættelser.

Princippet er, at det er op til de involverede klubber at aftale en eventuel udsættelse af de programsatte enkeltstående fodboldkampe i den centrale turnering. Herefter skal der hurtigst muligt gives besked til DBU Jylland, bl.a. således at den påsatte dommer kan informeres.

DBU Jyllands kan kontaktes telefonisk indtil kl. 16.00. Herefter skal der tages kontakt til dommervagten, som har åben fra kl. 16.00 til 19.15 fra mandag til torsdag. Kontaktinfo og alle åbningstider kan findes her.

Særligt for Region 2's stævner og kampe

Region 2 – der rent geografisk netop omfatter fodboldklubberne langs vestkysten – har udsat torsdagens programsatte 3:3-stævner for U7 til torsdag den 30. september.

Hvis der er nogle af klubberne, der ønsker at udsætte nogle af de ca. 65 programsatte enkeltstående kampe under Region 2 torsdag, skal man aftale dette indbyrdes og herefter tage kontakt til regionskontoret.