NYTÅRSKUR OG DELEGERETMØDE UDSÆTTES

Pga. coronarestriktioner for bl.a. afholdelse af møder i konferencefaciliteter må DBU Jyllands nytårskur og delegeretmøde, planlagt til 7.-8. januar 2022 i Herning Kongrescenter, desværre udsættes. Vi vender tilbage med nyt om mødet snarest muligt.


Endnu en gang står en af de første weekender i januar i klubledernes tegn. Fredag den 7. januar lægger DBU Jylland ud med årets nytårskur i Herning Kongrescenter og lørdag er delegeretmødet på programmet.

DBU Jyllands nytårskur gæstes i 2022-udgaven herrelandstræner, Kasper Hjulmand. Han er manden på sidelinjen, men i løbet af 2021 er han for alvor kommet frem i spotlyset. EM-succes og VM-kvalifikation tæller højt på listen foruden de mange menneskelige kompetencer, der har fået plads i både medier og danskernes hjerter.

Hør ham fortælle om sin karriere fra barndomsfodbolden på Djursland over den spæde start i DBU-korridorerne og klubkarriere i både ind- og udland til drømmejobbet som landstræner. Lyt til hans visioner om landsholdets samspil med breddefodbolden, som han fortsat har et nært forhold til.

Kasperhjulmand Nytårskur2022 FB 002
foto: fodboldbilleder.dk

Arrangementet starter i Herning Kongrescenter fredag den 7. januar 2022, kl. 19.00 med indlægget fra Kasper Hjulmand. Der er også mulighed for efterfølgende at stille Kasper spørgsmål. Herefter spisning fra kl. 20.30.

Styrk dit netværk i fodboldens verden

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindede fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med.

Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid.