DBU Jyllands fire regioner er klar til at tage imod holdjusteringer for alle 5-mandshold (U9 og nedefter).

Forventer I stor tilstrømning af de yngste spillere eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så er det nu, der skal tastes ændringer. Hvis det modsatte er tilfældet og I forventer nedgang i de yngste rækker, så er det også nu, der skal trækkes hold ud. Altsammen via KlubOffice.

Tilmeldingsvinduet er åben nu og lukker igen 1. april (dog allerede 21. marts for Region 3).

Enkeltkampe i stedet for stævner
For at kunne tilpasse os mere fleksibelt til corona-situationen, spilles der i foråret udelukkende enkeltstående kampe i stedet for de normale stævnekampe. Spilletiden pr. kamp øges i stedet for. Vejledende spilletid for 5-mands enkeltstående kampe:

  • U8: 2 x 20 min.
  • U9: 2 x 25 min.
  • Øvrige: 2 x 30 min.

Udover enkeltstående kampe indføres som en del af DBU's nye børnestrategi indskiftningspauser. Det betyder kort, at der i hver halvdel er en kort pause (spilletiden løber videre), hvor træneren kan skifte nye spillere ind, så alle børnespillere får lige meget spilletid. Læs meget mere her

Alle efterårets hold er automatisk overført
Hvis dit hold spillede med i den regionale 5-mandsturnering i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Kort sagt skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold eller hvis I ønsker at udtrække et hold.

Det hele kan klares online via KlubOffice.

Hold styr på alle de vigtige datoer til forårets regionale turneringer her:
Region 1
Region 2
Region 3
Region 4