Skjern Idrætspark lagde græs til den velspillede JM-finale i U15 Drenge Liga 4 lørdag eftermiddag.

Her kunne de medrejsende fans opleve to hold, der var klar med masser af teknisk godt fodboldspil og ikke mindst ægte fightervilje.

Helle FC kunne gå til pause foran 0-1 efter en straffesparkscoring af Kristian Conradsen, men godt tyve minutter inde i anden halvleg udlignede Vildbjerg SF's Oliver Rafn Dahm til 1-1, ligeledes på straffespark.

Den ordinære spilletid sluttede således 1-1, og efter en målløs forlænget spilletid måtte de to hold ud i straffesparkkonkurrence for at kunne kåre den jyske mester.

Her trak Vildbjerg SF det længste strå, da de efter straffesparkene kunne se resultatet 4-3 på måltavlen. Tillykke til Vildbjerg-drengene med det jyske mesterskab i U15 Drenge Liga 4 og tak til Helle FC for en seværdig finale.

Straffespark-konkurrence:
2-1 Viggo Bank, Vildbjerg SF
2-2 Anders Holm, Helle FC
3-2 Oliver Rafn Dahm, Vildbjerg SF
3-3 Said Seyar Amiri, Helle FC
4-3 Noah Haunstrup Larsen, Vildbjerg SF

I Mejdal var stadion lørdag optaget af JM-finalen i U19 Drenge Liga 4, hvor Nors/Hillerslev mødte Hatting-Torsted Fodbold.

Nors/Hillerslev kom efter tyve minutter foran 1-0, men derefter tog Hatting-Torsted Fodbold over med to hurtige scoringer, så stillingen ved halvleg var 1-2.

Selvom Nors/Hillerslev udlignede til 2-2 kort ind i anden halvleg, kunne de ikke modstå trykket fra Hatting-Torsted Fodbold, der med tre yderligere scoringer lukkede kampen til 2-5.

- Det var en fin kamp med to hold, der stod godt til hinanden, lyder det fra DBU Jylland-repræsentant Jan Palm, der fik fornøjelsen af at overrække den flotte JM-pokal til drengene fra Hatting-Torsted Fodbold.

Målscorere:
'20 Tobias Beith, Nors/Hillerslev
'30 Frederik Færgemann, Hatting-Torsted Fodbold
'38 Sebastian Laursen, Hatting-Torsted Fodbold (str.)
'54 Tobias Beith, Nors/Hillerslev
'64 Sebastian Laursen, Hatting-Torsted Fodbold
'69 Marcus Malmkjær, Hatting-Torsted Fodbold
'80 Jonas Bech Hansen, Hatting-Torsted Fodbold (str.)

På Jysk Park i Silkeborg stod JM-finalen i U13 Drenge Liga 5 mellem Mejrup GU og Sejs-Svejbæk IF.

Her lagde de unge drenge fra Sejs-Svejbæk ud i en forrygende tempo, og allerede efter 11 minutter var stillingen 0-2. Mejrup GU svarede tilbage med en enkelt scoring inden pausen, så halvlegsstillingen var 1-2.

I anden halvleg var mønsteret det samme, Sejs-Svejbæk IF lagde ud som lyn og torden med to scoringer inden for de første 10 minutter. Så var der kun pynten tilbage med et mål til hvert hold, så slutstillingen blev 2-5 i Sejs-Svejbæk IF's favør.

Tillykke med det jyske mesterskab i U13 Drenge Liga 5 til Sejs-Svejbæk IF og med sølvmedaljerne til Mejrup IF.

Den nyslåede Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 3 i 2020, Værum GF, lagde for første gang bane til en finale om det jyske mesterskab.

B52 Aalborg mødte Hovedgård IF i JM-finalen i U16 Drenge Liga 5. Trods en god start fra B52 Aalborg med en scoring til 1-0, svarede Hovedgård IF tilbage i syv gyldne minutter i midten af 1. halvleg med hele tre scoringer til halvlegsstillingen 1-3.

I 2. halvleg var det dog B52 Aalborg, der tog teten med to udlignende scoringer, så den ordinære spilletid med sluttet med 3-3 på måltavlen.

I det 96. minut scorede Hovedgård IF sejrsmålet, så JM-pokalen og de gyldne medaljer kunne overrækkes til Hovedgård-drengene.Ca. 75 medrejsende fans fra de to klubber sørgede for en god stemning, og tilskuerne
blev holdt på pinebænken i den intense og jævnbyrdige finale.

- Værum GF var en god vært, der tog godt imod holdene og tilskuerne. Banen var fin og grillen var i gang, lød rosen fra DBU Jylland-repræsentant, Erik Laursen, til den debuterende værtsklub.

'96 Magnus Vinge Westerlund, Hovedgård IF

I U14 Drenge Liga 4 var JM-finalen et opgør mellem Bjerringbro IF og FC Kolding Nord.

Kampen var præget af kontrascoringer med lange afleveringer til de hurtige drenge i angrebet, og det var Bjerringbro IF bedst til at udnytte.

En fair spillet kamp på trods af et par skader blev vundet af drengene fra Bjerringbro IF med 5-2. Tillykke til Bjerringbro-drengene med pokal og guldmedaljer, og tak til FC Kolding Nord for god fight.