Frække finter, lækre scoringer og vigtige sejre. Det lyder som noget, vi heldigvis allerede oplever ude på banerne, og nu rykker de store øjeblikke også igen ind i klubhusene.

Fra og med 21. april er der nemlig igen åbnet for indendørsidrætten for personer, der er 17 år eller yngre. Det inkluderer også eFodbold i foreningsregi.

Max. 25 personer i lokalet
Det er dog vigtigt, at DBU eFodbolds coronaretningslinjer følges. De forklarer bl.a., at der pt. må samles 25 personer, hvoraf personer over 17 år kan indgå, såfremt de har en funktion der er væsentlig for afviklingen. Det kunne f.eks. være en træner. Men altså, ingen spillere eller tilskuere over 17 år.

Læs DBU eFodbolds coronaretningslinjer.

Vi har holdt coronapause alt for længe, så vi er er mere end klar til at mødes med klubberne igen. Vi glæder os til både at hjælpe nye i gang og genstarte eller styrke eFodbold-tilbuddet i de klubber, der allerede har prøvet kræfter med eFodbolden Peter, Thomas, Morten og Frederik, som er DBU Jyllands eFodboldkonsulenter

2 stævnedage i Jylland inden sommerferien
Genåbningen fejres med to eFodbold-stævnedage i Jylland, hhv. 28. maj og 11. juni.

Her er tale om enkeltstående stævner, som ikke indgår i den ordinære DBU eFodbold-turnering, der sparkes i gang i efteråret. Stævnerne kan derimod bruges til at spille holdet sammen og til at invitere nye spillere med ind omkring holdet. Derfor kalder vi dem i daglig tale for rekrutteringsstævner. Der spilles i rækkerne U8-U12 og U13-U16.

Ligeledes kan alle jyske klubber tilmelde hold. Det gælder også, selvom man ikke tidligere har deltaget i DBU eFodbold og selvom man ikke har en Gaming Arena (se længere nede).

Der kan allerede nu tilmeldes hold til stævnerne. Det gøres via KlubOffice, i menuen Turneringer og hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner:


Vi opfordrer alle eFodbold-klubber til at tilmelde så mange hold som muligt, så der bliver masser af spilletid til alle. Tilmeld derfor hellere to mindre hold end et større, hvis I har mulighed for det. Et hold kan bestå af helt ned til 2 spillere. Prisen for deltagelse er kr. 100,- pr. hold.

Bliv værtsklub
Trænger I til at få noget liv i klubhuset ovenpå en lang nedlukning, er et eFodboldstævne måske et godt bud på noget aktivitet. I så fald kan I melde jer som værtsklub for et eller flere af eFodbold-stævnerne. Send blot en mail til dit regionskontor herom:


Værtsklubben findes altid blandt de på dagen tilmeldte hold.

Værtsklubben skal have en Carlsberg Sportsfond Gaming Arena, og hvis der er mange tilmeldte hold, kommer vi evt. med en ekstra, så der kan spilles to kampe på samme tid.


PlayStation 4 eller 5?
Den nye PlayStation 5 er meget efterspurgt, og nærmest umulig at få fingre. Det gælder desværre også for os. Derfor spilles alle eFodbold-kampe i DBU-regi på PlayStation4 frem til og med udgangen af den kommende sæson, dvs. frem til og med foråret 2022.

Det betyder også, at alle klubber nu kan købe en (ekstra) Gaming Arena til samme favorable pris som hidtil.

VI arbejder på, at alle klubber der har købt Gaming Arena med en PlayStation 4 senere kan erhverve sig en PlayStation 5 via DBU til en meget skarp pris.

Kickstart eller genstart eFodbolden med konsulenthjælp
Hos DBU Jylland tripper vores eFodbold-konsulenter for igen at komme ud til fodboldklubberne:

- Vi har holdt coronapause alt for længe, så vi er er mere end klar til at mødes med klubberne igen. Vi glæder os til både at hjælpe nye i gang og genstarte eller styrke eFodbold-tilbuddet i de klubber, der allerede har prøvet kræfter med eFodbolden, fortæller Peter, Thomas, Morten og Frederik, som er DBU Jyllands eFodboldkonsulenter.

Tøv ikke med at kontakte eFodbold-konsulenten i jeres område, hvis I har brug for hjælp eller bare er nysgerrige på, om eFodbold kan være noget for jeres klub.

Peter Dalsgaard Larsen
eFodbold-konsulent - Jylland Peter Dalsgaard Larsen
Dækker klubberne i følgende kommuner: Billund, Fredericia, Hedensted, Horsens, Kolding, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg og Vejle 61422132
Thomas Juhl
eFodbold-konsulent Thomas Juhl
Område: Lemvig, Struer, Holstebro, Herning, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Varde, Vejen, Esbjerg, Tønder og Fanø 21584668
Morten Kusk
eFodold-konsulent - Jylland Morten Kusk Jensen
Dækker klubberne i: Alle kommuner i Region 1 + Morsø, Thisted, Skive og Viborg (Region 2) + Århus, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs og Randers (Region 3) + Haderslev, Aabenraa og Sønderborg (Region 4) 41104779
Frederik Henneberg
eFodbold-konsulent - Jylland Frederik Henneberg
Dækker klubberne i følgende kommuner: Århus, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs, Randers, Viborg, Skive, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg 28441033