Har din klub i efteråret 2019 haft et U13-hold eller flere, skal du rykke helt tæt på skærmen og læse godt med nu. For i foråret skifter spilleformen i alle U13-rækker (pånær C-rækkerne i de regionale turneringer) fra at spille 8-mands til at spille 11-mands. Det vil sige, at klubben skal påregne lidt flere spillere i truppen til hvert enkelt hold.

Hvis dit spillerantals-regnestykke ikke går helt op i forhold til det antal U13-hold, din klub har haft med i efterårsturneringen, skal klubben aktivt trække det pågældende hold ved at sende en mail til DBU Jylland Turneringer senest 1. marts 2020. Derudover er der mulighed for at tilmelde U13-hold i C-rækken, som fortsat spiller 8-mands - her er tilmeldingsfristen 15. marts 2020 via KlubOffice.

Klubbens U13-hold er automatisk med i forårsturneringen
Har du de spillere, der skal til for at fortsætte i 11-mandsrækken i foråret, som dit hold har kvalificeret sig til tilbage i efteråret, skal du ikke foretage dig noget.

DBU Jylland Turneringer ombryder som altid alle rækker hen over vinteren på baggrund af de opnåede resultater i efterårssæsonen - se ombrydningsplanen for U13 Drenge her og for U13 Piger her. Vil du have ekstra hold med, kan du tilmelde i laveste niveau via KlubOffice senest 1. marts.

Nye hold i DBU Jyllands U13 turnering skal være opmærksom på, at man spiller efter turneringsreglementets regler for op- og nedrykning af spillere – se mere her.

Kampfordeleren kan holde sig ajour her
Hvis du som kampfordeler har brug for et overblik over datoer og tidsfrister, så kan du altid holde dig opdateret på denne side. Her står, hvornår du skal tilmelde, hvornår DBU Jylland offentliggør rækker, kampprogrammer og meget mere.

For U13 er de vigtigste datoer pt. disse:
  • 1. marts 2020 - Evt. udtrækning af eller tilmelding af ekstra U13 hold i 11-mandsrækker
  • 15. marts 2020 - Tilmelding af U13-hold i C-rækken (8-mands)

Linksamling

Ombrydningsplan U13 Drenge
Ombrydningsplan U13 Piger
Vigtige datoer for kampfordeleren
Strammere ombrydning i drengerækker