På årsmøderne i november er det normalvis frivillige ledere, træner og andre klubpersoner, som løber med alle priserne. Men sidste år fik dommerne også helt velfortjent en pris, da DBU Jylland hyldede Årets Breddedommer. Igen i år skal prisen uddeles til fire dommere med et højt fagligt niveau og et stort socialt engagement.

Prisen gives nemlig til fire forskellige dommer - én fra hver region. De i alt 15 dommerklubber kan alle indstille én dommer hver. Dommerklubberne indstiller til dommerområdegruppen, som finder en vinder og formelt indstiller denne til regionsbestyrelsen.

Sideløbende har en dommer mulighed for at indstille en kollega til dommerområdegruppen ud fra helt samme kriterier. Årets Breddedommer bliver udpeget på de fire årsmøder i de respektive regioner i november måned.

Kriterier for indstilling til Årets Breddedommer
For at kunne blive indstillet til prisen skal man som dommer præstere på et højt fagligt niveau på og uden for banen. Man skal være en god kollega og bidrage socialt og fagligt til dommergerningen. Man skal være en god repræsentant for dommergerningen og bakke om faglige og sociale arrangementer. Sidst men ikke mindst skal man bidrage til det frivillige arbejde.

Vinderen modtager en buket blomster, 2x landskampbilletter og et diplom.

Sidste års vindere
Kaj Larsen har i en årrække passet fløjten i stribevis af nordjyske fodboldkampe og blev i Region 1 hædret for sin indsats og tildelt titlen Årets Breddedommer. Kaj Larsen har haft sit dommerkort i 41 år, og den 72-årige nordjyde har i løbet af årene dømt utallige fodboldkampe og engageret sig i dommergerningen både fagligt og socialt.

Jan Dahl kan bryste sig af titlen som Årets Breddedommer i DBU Jylland Region 2. Den 56-årige fodbolddommer er både loyal, flittig og dygtig. Som fodbolddommer går han forrest og leder fodboldkampe. År efter år har han vist sin loyalitet over for dommergerningen ved at rykke op eller ned efter udvalgets og dommersætningens behov. Alene i 2018 dømte han omkring 80 kampe.

Finn Lovring blev hædret med prisen som Årets Breddedommer i Region 3 for sin dommergerning siden 2010. I løbet af årene har han dømt udendørsfodbold, indendørsfodbold og også futsal. Desuden gør han sig som linjedommer op til Danmarksserien. Han er ikke bare en dygtig dommer, men brænder også for det sociale i dommergerningen.

Frederik Svendsen
er en god kollega, dommer og ambassadør. Derfor modtog han DBU Jylland Region 4’s pris som Årets Breddedommer. Frederik Svendsen leverer den mangesidet indsats både i sin egen dommergerning, men i høj grad også i arbejdet med at rekruttere nye dommere og ved at bidrage til vintertræning og erfaringsudveksling. Derudover er Frederik Svendsen også netop indtrådt i det organisatoriske arbejde. Han er en værdig repræsentant for dommergerningen ved at optræde som en god kollega, der altid bakker op.