Når en Champions League-kamp ender med cifrene 4-4, så trækker det, forståeligt nok, overskrifter.

Sidst i august blev der dog spillet en endnu vildere kamp i den jyske Serie 5, som gik mere under mediernes radar. Kampen som stod mellem Rask Mølle OIF og Brande IF sluttede 9-9.

- De to defensiver var ikke noget at råbe hurra for. Men der var altså også nogle drømmemål imellem, hvor man bare stod og tænkte ”hold da kæft, det er godt sat ind”, lyder det fra hjemmeholdets vikarierende træner, Nicolai Skovgård.

Seks mål af samme spiller

Kampen var på alle måder så speciel og begivenhedsfuld, at Nicolai Skovgård måtte skrive til den sædvanlige træner og sige, at der altså ikke kom noget referat denne gang. Der var simpelthen sket for meget i kampen.

Blandt andet havde samme spiller, som vist nok havde debut for holdet, scoret seks mål i løbet af kampen. Og så var slutningen også ganske særlig.

- Jeg husker tydeligt afslutningen. Den var vanvittig. Vi var bagud 9-8, og vi får scoret på et hjørnespark langt inde i overtiden. Men selv om der var under et minut tilbage af kampen, da vi udlignede, så nåede Brande IF alligevel lige at banke den på overliggeren.

Har også spillet 7-7

9-9-resultatet er selvsagt det eneste af sin slags i DBU Jyllands centrale turnering, og i herrernes serierækker er det næsthøjeste uafgjorte resultat 7-7.

Det resultat er der tre kampe, der er endt med. Og det ene af dem står Rask Mølle OIF faktisk også for.

Et par uger efter 9-9-kampen spillede holdet nemlig 7-7 mod Tørring/Ølholm. Her var Nicolai Skovgård i øvrigt også træner.