20-årige Jacob Møller Laursen blev onsdag aften hyldet med klapsalver, da han modtog prisen som Årets Ungleder i Region 3.

Og det var fuldt fortjent. Jacob lægger nemlig rigtig mange kræfter i sit arbejde i Kolind-Perstrup IF på Djursland. Trods sin unge alder har han været ungdomstræner i klubben gennem mange år.

Stor betydning for børne- og ungdomsfodbolden
- I sin daglige gang i klubben er Jacob træner for klubbens U14-drengehold. Her har han formået at skabe stort engagement og gejst blandt spillerne, lyder det blandt andet i indstillingen.

- Der er fire ugentlige træningspas, som bliver suppleret med en frivillig træning hver fredag, der er åben for alle klubbens børnespillere, som har lyst til at dygtiggøre sig yderligere.

Udover trænertjansen har Jacob også fået mange af klubbens U14-spillere til at agere hjælpetrænere på klubbens yngre årgange. Og som om det ikke var nok, så har Jacob påtaget sig rollen som konsulent for klubbens børnetrænere, så de har mulighed for at sparre med ham om bl.a. træningsøvelser og -spil.

Jacob spiller selv på et af klubbens seniorhold, og så kommer han ud af en fodboldfamilie med en far, der selv har spillet og trænet i klubben. Lillebroren spiller også og hjælper til som træner, mens moren ligeledes er at finde i og omkring klubhuset, når der er kampe på programmet.

Udover hæderen modtog Jacob to landskampsbilletter, en polo-shirt og et diplom.