Selv om man får sit dommerkort i en relativ sen alder, kan man sagtens være en dygtig fodbolddommer. Det er Finn Lovring et godt eksempel på. Og han er ikke ’bare’ en god dommer; Han brænder for det sociale og er altid klar til en faglig snak.

Onsdag aften fik den dygtige og populære fodbolddommer overrakt den spritnye pris som Årets Breddedommer på Region 3’s årsmøde i Brædstrup.

Kæmpe aktiv for Randers Fodbolddommerklub
I indstillingen til prisen blev det blandt andet fremhævet hvor stort et aktiv Finn Lovring er for dommerklubben med sine mange indsatser:

- Finn har højt humør, er imødekommende og venlig – og så er han altid klar på en dommerfaglig snak. Han hjælper til med medlemsmøderne i fodbolddommerklubben, har stået for flere sociale arrangementer – bl.a. bowlingaftener, stadiontur og det årlige ”Teorimesterskab”, lyder det blandt andet fra Randers Fodbolddommerklub og formand Ulrich Kjær Egebjerg.

- Og så er Finn med i klubbens udviklerudvalg, der indstiller fodbolddommere til op- og nedrykninger, ligesom han altid er frisk på at tale om, hvad vi kan gøre bedre med hensyn til rekruttering og fastholdelse, lyder det videre.

Finn dømmer i Serie 1 og fungerer som linjedommer op til og med Danmarksserien. Finn dømmer desuden både indendørs og futsal.

Udover den flotte hæder modtog Finn Lovring et diplom, blomster og to landskampsbilletter.